• millinz

    Äggfrys/dålig celldelning

    Hej, 
    Hoppas det finns någon därute som har erfarenhet av äggfrysning/IVF eller dålig celldelning. 

    Jag förlorade min man innan jag skulle fylla 35 och bestämde mig därefter att frysa ägg. Jag gjorde flera behandlingar och fick tillslut ihop till 30 fina ägg som de frös ner. Nu 4 år senare har jag och min nya kille bestämt oss för att försöka skaffa barn. Jag har inte lyckats bli gravid naturligt och tänkte därför att jag skulle använda min livlina - mina frysta ägg. 

    Upptiningen och befruktningen skedde i onsdags (10st till att börja med) och idag skulle insättningen ske. Men istället fick jag ett samtal imorse om att inget ägg klarade sig!! 5 ägg klarade upptiningen, men av dessa var det endast ett som började dela sig, men det hade inte delat sig tillräckligt.

    Det här kom som ett slag i magen för mig. Jag visste ju att alla inte skulle klara det men att INGET gjorde det kom som en chock för mig! Jag fick inte ens en chans!! Gråter

    Jag har läst massa forum men hittar ingen som skriver om sin erfarenhet av äggfrysning eller IVF med dålig celldelning. Hoppas det finns någon därute som har liknande erfarenhet, eller som har kunskap eller erfarenhet av dålig celldelning, vad det beror på och vad man kan göra.  

    Nästa månad ska vi göra en riktig IVF med färska ägg. Håller verkligen tummarna för ett bättre resultat. Vad tror ni? Har man någon chans? 

Svar på tråden Äggfrys/dålig celldelning