• Hallonpaj

    BF december 2019

    Stort Grattis till plusset!!

    Här kan vi som har bf i december 2019 följas åt <3

    Välkomna :)

  • Svar på tråden BF december 2019
  • Värphönan
    Chilin12 skrev 2019-04-03 16:46:16 följande:

    Hej hej! Hoppar försiktigt in här. Fick ett ma i december o vecka 11, där fostret dött i vecka 8. Jag är 26 år, går in i vecka 7 imorgon. Har ett tvillingpar sedan innan, födda -14. Denna graviditet känns väldigt nervös, då jag verkligen längtar så efter ett tredje barn.


    Vilket tufft besked förra gången, jag håller tummarna för att historien inte upprepar sig. Det kommer säkert gå bra denna gången Hjärta
  • Stellan11

    Hoppas det går bättre denna gång <3 vi har ett MA I V9 o ett i v13 tidigare innan vi fick sonen som nu är 1år :) nu har vi plussat igen o är livrädd om än jag är så tacksam att vi fått Hugo <3


    Chilin12 skrev 2019-04-03 16:46:16 följande:

    Hej hej! Hoppar försiktigt in här. Fick ett ma i december o vecka 11, där fostret dött i vecka 8. Jag är 26 år, går in i vecka 7 imorgon. Har ett tvillingpar sedan innan, födda -14. Denna graviditet känns väldigt nervös, då jag verkligen längtar så efter ett tredje barn.


  • ShinMama

    Halva kontoret typ har varit mega förkylda förra veckan. Trodde jag sluppit men nu går jag runt och nyser hela tiden och 8 gånger av 10 så drar det i något ligament i livmodern, haha. Känns som allt händer så tidigt den här gången.

  • Iskristall

    Hej, en till som plussat precis. Enligt uträknade skulle bf bli 10/12 om allt går vägen. Har ivf och missfall bakom mig. Så nu hålls tummarna att det är dags för vårt första barn att få ett syskon.

    Går gärna också med i en hemlig fb-grupp, men vill nog vänta en liten stund innan för att låta detta pluss få sjunka in lite först :)

  • Hallonpaj
    Stellan11 skrev 2019-04-03 09:38:29 följande:

    Inte kommit en tillstymmelse till mer rosa sen igår morse (som förövrigt nästan inte heller var synbart) hoppas att jag bara torkat mig lite hårt, ger lite hopp iaf! Dessutom är illamåendet mycket värre idag. Hoppas inte på för mycket men håller tummarna :)


    Så glädjande att höra :) Hoppas det inte var något alls. Håller tummarna!
  • Ellie08

    Hej :) plussade iförrigår på BIM-4 och beräknat förlossningsdatum är 15/12. :) första barnet och sjunde försöket för oss!

  • Scilla85

    Hej!

    Jag plussade i förrgår på BIM +2. BF 10/12. Solklart positivt test men känner absolut ingenting ännu. Har en ganska jobbig tid bakom mig. Vi har försökt i snart 3 år. Fick efter en alldeles för långdragen process remiss för ivf i höstas. Blev dock gravid spontant precis innan men det blev MF i v9. Har kämpat mig till ny remiss som legat för besömning i en månad (!) (har extremt låg äggreserv för åldern) men är nu helt plötsligt gravid igen. Vågar inte riktigt glädjas fullt ut ännu men hänger gärna på här så länge och ev på fb längre fram...

  • Anonym (nr 4)

    Hej!
    Försökte söka på FB efter gravidgrupp men är egentligen bara glad att jag inte hittade någon eftersom att jag vill gå med i en hemlig! Tungan ute Skickade ett pm till ansvarig härifrån :)
    plussade idag, på BIM, svaaagt streck men visst är det där. Lite svagt rosa på pappret igår och idag så håller tummarna fortfarande, ska ta ett nytt test om några dagar men hoppas gör jag. Har en storebror på 11 månader (och två större barn) och planen är att skola in honom i slutet på augusti, men en graviditet nu skulle kunna få det att hoppas över!

Svar på tråden BF december 2019