• t123

    BIM maj

    Hoppar in i tråden! Har ÄL nu i dagarna och BIM runt 5/5. Första försöket för att få barn nr 3. Ska bli så roligt att vara med om det igen, och jag hoppas innerligt att det går smidigt (vilket det gjort med de andra två förutom ett missfall emellan, men man vet ju verkligen aldrig helt säkert). Spännande att följa er alla :)

  • t123

    Såg att vi är ganska många som har BIM kring 5/5, spännande!! Hur känner ni hittills? ÄL har ju precis varit, så kanske inte är någon som har känningar på det viset än, men hur mår ni rent allmänt? Spända och hoppfulla? :)

  • t123
    Babycakes79 skrev 2019-04-23 19:04:06 följande:

    Min ÄL kom också tidigare, 4 dagar. Hade tur som ?kände? av den.. Har sexat fyra dagar i rad. Tänkte att det ska bli skönt med en sexpaus ikväll haha men mannen verkar ha andra planer. I lördags och söndags hade jag maximal chans att bli gravid. Jag hoppas innerligt att det tagit sig men försöker att inte ha för höga förväntningar..

    Ni som fått ÄL tidigare, kommer ni testa tidigare eller väntad till BIM?


    Jag hade också ÄL ett par dagar tidigare än väntat (brukar ha dag 18, förra månaden hade jag dag 16 och nu verkar det ha varit dag 14, lite mysko!), jag kommer nog testa på ÄL+12 eller nåt sånt... kommer aldrig kunna hålla mig från att testa, vare sig jag känner nåt eller ej! 
  • t123
    Maya 889 skrev 2019-04-27 17:11:47 följande:

    Tycker mina ägglossningstester börjar bli starkare och starkare. Bim 1/5.

    Har relativt högt utslag på dom genom hela cykeln men i och med att dom ökar i styrka och plus lite symptom så blir man ju otroligt hoppfull! <3

    Någon som kört med ägglossningstester ända fram till bim? Brukar dom hålla sig i samma styrka från ägg till bim?

    Första testet är ifrån i förrgår och det sista från idag


    Jag provade äl-tester fram till mensen en gång (då vi inte försökta bli gravida ens), och det stegrade för mig men blev aldrig helt positivt. Jag har även testat med äl-test när jag var gravid och då blev det hur starkt som helst, det var vid BIM eller någon dag över. Men tog aldrig tester innan det så vet förstås inte hur stegringen såg ut! Håller i alla fall tummarna för dig :)
  • t123
    Maya 889 skrev 2019-04-27 20:31:18 följande:

    Spännande! Tack för ditt svar! Läste precis också att det kan stegra innan mensen också :/ Hoppas ju givetvis på att det är en liten bebis som hållit sig kvar. Så länge inte tant röd dyker upp så lever hoppet :)


    Det tycker jag verkligen du ska ha! Blir det positivt sedan pga graviditet så måste det ju också börja stegra nån gång tänker jag! När är bim? :)
  • t123

    S


    Maya 889 skrev 2019-04-28 10:57:55 följande:

    Ja men visst är det så! :) Har bim 1/5, tänkte testa mig imorgon bitti. Tycker mig ana symptom men är så himla rädd för att det bara inbillning så låtsas inte om dom :P

    När har du bim? Några symptom än?


    Såg att du testade negativt imorse! Så tråkigt :( Vilken dag efter äl är du på? Jag har bim till helgen, lite osäker på vilken av dagarna. Inga särskilda symtom, lite känningar men såna som lika gärna kan vara mens som graviditet! Brukar inte ha så specifika symtom förrän någon vecka efter bim, tyvärr! Tänkte testa onsdag eller torsdag i alla fall
  • t123

    G


    emphz skrev 2019-04-29 21:27:22 följande:

    Stort tack!! Känns läskigt overkligt och helt underbart.

    Jag har haft eller har att det stammar väldigt mycket kring äggstockarna och livmoder, ömma bröst och en trötthet utöver det vanliga!


    Grattis!! Så roligt! Och spännande, jag har också liksom ont i äggstockarna på ett sätt jag inte riktigt känner igen. Nästan som vid äl och det har huggit till lite när jag rört mig snabbt någon gång också.
  • t123

    Jag gjorde ett test nu på morgonen men det ser blankt ut. Vet inte exakt vilken dag jag är på, tempkurvan säger att jag hade ÄL på dag 14 men jag brukar oftast ha det dag 16-18 så det känns som att det är mer rimligt. Ska jag anta det så är jag på ÄL+9 idag och då är det ju troligtvis lite tidigt, men är jag på ÄL+11 så är jag högst troligt inte gravid den här månaden. Jaja, det återstår att se! :)

  • t123
    Tirin skrev 2019-05-01 07:58:27 följande:

    Hej, jag har varit gravid 3 gånger och ett svagt streck har alltid dykt upp på äl+12, aldrig innan, hade inte räknat ut en graviditet riktigt ännu på äl+11!


    Roligt att höra, jag hoppas på detsamma för mig! :) Kan ju vara så att jag bara är på äl+9 också och då känns det definitivt för tidigt. Har inga direkta symtom som jag inte brukar ha innan mens heller, förutom möjligen att jag inte har någon mensvärk de här dagarna som jag brukar ha ett tag innan själva mensen dyker upp. Men har två barn och vet att det i alla fall för mig är svårt att greppa efter symtom innan bim, för mina är ganska lika vare sig det är mens eller graviditet på gång. Får ha lite tålamod nu helt enkelt :)
  • t123
    legenden123 skrev 2019-05-01 10:18:32 följande:

    Har bim om 4 dagar, bestämde mig för att testa med clear blue digital vecko test.

    Tog de efter att jag hållit mig i 3 timmar men det visade inte gravid.

    Så får vell invänta mensen!

    Hoppas det går bättre för er andra :)


    Högst troligt för tidigt för det testet, så avvakta lite :)
Svar på tråden BIM maj