• t123

    BIM maj

    D


    legenden123 skrev 2019-05-01 10:49:00 följande:

    Du ger mig hopp men samtidigt inte, har knappt några symtom och en tidigare gång jag var gravid så plussade jag en vecka efter äl ..


    Förstår din känsla! Har inte mycket hopp jag heller för jag känner liksom inget specifikt alls i stort sett! MEN att plussa en vecka efter bim är nog väldigt ovanligt så det behöver inte vara att det blir lika igen. Så vänta några dagar helt enkelt! :)
  • t123

    Vet inte riktigt vilken dag jag är på, men mellan ÄL+10 och 12 skulle jag tippad på! Testade imorse med en sån där riktigt billig sticka, och jag såg ett svagt men tydligt streck, vet dock inte riktigt om jag litar på såna där test, tycker man lätt kan få en skugga på dem... dock har jag nog aldrig sett det så tydligt nån gång utan det brukar synas om man redigerar bilderna lite och nu syntes det utan större problem för ögat.

    Tycker dock min temp är lite låg för att jag skulle vara gravid? Så jag är ganska inställd på att jag inte är gravid men liite hopp har jag ändå!

  • t123

    Tror jag har BIM på söndag (plus minus någon dag), men nu är jag ganska säker på att mensen ändå kommer, för tempen har sjunkit helt imorse! Och det brukar aldrig betyda annat än mens! Men för mig känns det helt okej, är bara första försöket än plus att jag har två vilda barn redan så det känns inte som någon stress om tredje inte kommer DIREKT (även om vi såklart hoppas, eftersom vi aktivt försöker :)). Har inte fått mens än dock men den kommer säkert imorgon!

  • t123

    F


    Rollan92 skrev 2019-05-03 19:21:21 följande:

    Nu kom mensen :( Varför känns det som om hela ens värld rasar samman varje månad när den kommer?


    För mig med kom den idag, tråkigt nog. Samtidigt skönt att den kom för jag hade redan förstått att den var på gång och när hoppet är borta vill man ju nästan bara få börja på en ny cykel! Lider med dig :( Tillåt dig att deppa för att sedan komma igen på nytt! När blir ditt nya BIM?
  • t123

    Mensen dök upp så smått redan ikväll! Känns ändå lite skönt att börja på nytt, försök nr 2. Så nytt BIM är 29/5 utifrån vad jag tror just nu i alla fall, så jag hänger väl kvar här då :)

  • t123

    Andra försöket är nu avklarat, och vi väntar på BIM, hade ÄL för 3 dagar sen ungefär. Någon mer som väntar på BIM nu precis i slutet av maj? :)

  • t123
    Babycakes79 skrev 2019-05-21 16:24:14 följande:
    Ja, jag ska ha nånstans mellan 29 maj-1 juni..

    Otålig väntan som vanligt även om jag inte känner mig lika uppjagad denna gång.

    Hade ställt in mig på att det skulle gå lika lätt som de förra gångerna men det verkar ta lite mer tid..
    Åh! Jag förstår hur du menar, även om man logiskt sett VET att det kan vara olika med olika graviditeter så är det ändå så att man lite omedvetet tänker att det ska gå lika snabbt. Jag känner lika! Fast nu är vi ju bara på försök nr 2 med tredje barnet, men de andra två har gått snabbt så därför kommer jag nog börja bli otålig om det dröjer mer än några månader. Lite bortskämd! Vill bara spola fram tiden till BIM nu! :)
  • t123
    Babycakes79 skrev 2019-05-22 08:02:36 följande:
    Jag med!! Men lär ju inte kunna testa än på några dagar. Var skengravid förra månaden så vågar knappt känna efter. Superömma bröst har jag, lite molvärk, huvudvärk och humörsvängningar deluxe. Men det kan ju lika gärna vara pms.. Har du några känningar?
    Nej, vet hur det är! Trots att jag försöker hålla mig kylig så känner jag ju ändå efter!? Vilken äl+dag är du på? Jag är på +4 tror jag. Tyckte ägglossningen var lite knepig den här månaden, jag testade med äl-test för säkerhets skull och fick en fin stegring men tempade också och höjningen var lite mesig tycker jag. Först idag på äl+4 tycker jag att den gick upp lite mer. Så vi får väl se, hoppas att kroppen är på banan.

    Inga känningar än! Brukar börja dyka upp mer runt äl+7 för mig, vare sig jag är gravid eller ej...
  • t123
    Babycakes79 skrev 2019-05-22 21:29:57 följande:
    Jag är på ÄL+ 7 idag, väldigt ont i brösten och sjukt trött, men det brukar jag vara. Inte så mycket molvärk, och det hade jag förra månaden när jag var skengravid..
    Ja, det där med molvärk vet jag inte heller vad jag ska tro om. Har haft lite idag faktiskt. Men tror jag haft det tidigt efter ÄL både när jag varit gravid och när jag inte varit det men sen kan jag inte minnas om den kändes annorlunda på nåt sätt när jag var gravid... Men du närmar dig ju lite smått nu i alla fall :) Jag har mått lite småilla idag också men det har jag också gjort som nåt sorts PMS-symtom tidigare, så har ändå inget att gå på!
  • t123
    Babycakes79 skrev 2019-05-23 21:45:26 följande:
    Tänkte testa imorgon.. Tror det kommer bli negativt men kan inte hålla mig.
    Uppdatera oss sen! Håller tummarna! Har du plussat tidigt förut?
  • t123

    Åh vad kul att se flera plus, grattis till er :)


    Jag är på ÄL+9 idag tror jag, inte så värst mycket symtom faktiskt, lite molvärk och lite öm i äggstockarna. Kanske lite diffust illamående då och då men inget som jag inte brukar kunna ha innan mens heller så har inget att gå på.

    Tempar dock och har legat lite lägre generellt än jag brukar efter ÄL, men tänker att det kan man väl göra ibland. Idag fick jag en dipp så frågan är om tempen redan är på väg ner (brukar gå neråt på ÄL+11 eller 12, dvs precis innan mensen ska komma) eller om det är nåt tillfälligt. Har inte så mycket hopp men vi får väl se :)

  • t123
    sommartjejen888 skrev 2019-05-27 13:30:33 följande:

    Tack alla så hemskt mycket för alla grattis och svar! Allt är så nytt så man har ju ingen koll! Hoppas det lilla fröt vill stanna kvar!!

    Grattis till er andra som plussat och håller tummarna för er andra ,<3


    Håller tummarna för dig :) Vad har du haft för symtom? :D
  • t123

    Äl+10 idag och efter gårdagens tempdipp gick tempen upp igen idag. Har haft dippar de två andra gångerna jag varit gravid också så lite hopp gav det mig ändå!

    Gjorde även ett test imorse och det blev något svagt svagt som kom inom tiden men som inte direkt syns nu. Men det var en sån där superbillig smal sticka så jag litar egentligen inte på dem. Kommer ta ett säkrare test om några dagar om inte tempen sjunker :)

    Hur går det för er andra med bim i slutet av maj?!

  • t123

    Tog ett Clearblue digital ikväll på BIM-3 och fick resultatet Gravid 1-2! Så glad men fattar det knappt. Sjunker nog in om några dagar :)

    Stort lycka till allihop nu!!

  • t123
    sommartjejen888 skrev 2019-05-28 21:54:03 följande:

    Åh grattis!!! 


    Tack snälla! :) Ses kanske i en BF-grupp istället nu då!
  • t123
    kråkan25 skrev 2019-05-29 09:05:40 följande:

    Testade negativt i lördags (BIM -4)


    Tog test nu på morgonen.  BIM + 0


    det högra är ett early, och det vänstra ett vanligt!


    Vågar jag tro att det är positivt?... Ska köpa ett digitalt efter jobbet..... dessa fjärilar i magen jag har nu!!


     


    Absolut, ingen tvekan :) Grattis! Hoppa över till BF februari 2020! :)
  • t123
    kråkan25 skrev 2019-05-30 22:58:12 följande:

    Tusen tack!

    Precis som vanligt. inga symtom alls....  Allt är som vanligt bortsett från det lilla rosa strecket på stickan!

    självklart skönt att inte ha tex illamående! men samtidigt hade jag nog behövt lite symtom för att förstå att det är ett litet frö där... har lixom inte fattat det.

     


    Samma här, än så länge känner jag mig väldigt vanlig. Men illamåendet brukar komma runt vecka 7 för mig så jag gruvar mig lite! Samtidigt som det vore skönt med ett kvitto liksom, nu känns det så himla mysko att jag är gravid utan att det märks!?
  • t123
    Saga92 skrev 2019-05-31 08:50:44 följande:

    Okej nu behöver jag råd. Visst är detta test positivt? Igår fanns inte en antydan till linje men nu tycker jag inte att den går att missa. Grejen är att jag gick vidare till ett clearblue digital taget på samma urin- Ej gravid.. Jag har BIM idag (dag 28) men det senaste halvåret har min menscykel snarare varit 33-35 dagar och jag vet inte exakt när jag hade min ägglossning denna gång, tog inga ägglossningstest. Jag har ju hört att clearblue digital är ganska känsliga test men vill ju gärna hoppas på att jag får ett Gravid 1-2w om några dagar. Vad tror ni?


    Det där ser ju onekligen positivt ut i alla fall! Så tycker du ska ta digitalt igen om någon dag, kanske redan imorgon?
  • t123
    Saga92 skrev 2019-06-02 09:07:40 följande:

    Nu fick jag det svart på vitt :D


    Åh, grattis :) När blir BF?
  • t123
    Saga92 skrev 2019-06-02 10:24:32 följande:

    Tack! 6 februari enligt sista mens :)


    Vad kul :) Leta upp BF februari 2020-gruppen vettja!
Svar på tråden BIM maj