Inlägg från: Anonym (Förtvivlad student) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förtvivlad student)

    Studentångest

    Hej, detta kanske ter sig löjligt för en del, men är något jag grubblar på rätt mycket. Tar studenten om några veckor och min (lilla) familj vill såklart ha studentmottagning för mig, vilket jag också vill. Problemet är att jag inte har någon att bjuda. Min bästa vän kan jag bjuda, men de som finns kvar av min släkt bor inte i Sverige och dessutom har jag dålig kontakt med dem. Det känns som att jag kommer bjuda fler av min mammas vänner än folk jag faktiskt känner bra.

    Detta hade inte varit jobbigt om inte all hets kring studenten varit så otroligt stor. En vän från skolan pratar hela tiden om hur många hon ska bjuda och att det minsann blir över 50 pers, sedan nästan gråter hon över hur stressad hon är för att hennes skilda föräldrar inte kan enas om var de ska ha mottagningen. När jag lyssnar på detta så blir jag frustrerad och ledsen, hon har i alla fall släkt och vänner att bjuda!

    Finns väl egentligen inte mycket att säga mer än att jag får bita ihop och ta vad jag får, känns bara trist. Kanske har ni någon liknande berättelse, dela gärna med er. Glad

Svar på tråden Studentångest