• Anonym (TS)

    Var kan jag hitta denna video om sexställningar?

    Har svårt att tro att detta kommer hjälpa men jag ger det ett försök...

    För några år sedan lyckades jag på något vis snubbla in på en video på YouTube som handlade om olika sexställningar. Den finns nog inte kvar längre då den var väldigt sexuellt explicit, men den var väldigt intressant så jag vill gärna hitta den igen!

    Videon hade en övervägande röd bakgrund i ett lite halvmörkt rum med en dubbelsäng, och innehöll klipp av olika par som hade sex. Den visade alltså väldigt mycket men det var informativt snarare än pornografiskt.

    Den var indelad i sektioner där den gick igenom olika ställningar. En voiceover förklarade allt i detalj (på engelska, värt att nämna kanske). I slutet av varje sektion summerades det som sagts i text på skärmen.

    Kommer inte ihåg innehållet så exakt men tror att de först gick igenom lite "vanligare" ställningar och hade sedan en typ miscellaneous-del i slutet med lite mer ovanliga avancerade ställningar.

    Minns att videon var väldigt fascinerande och pedagogisk och nu är jag sugen på att hitta den igen! Problemet är att jag inte har en aning om hur jag ska söka på den, antingen får jag bara upp en massa porr eller typ Cosmopolitan-artiklar.

    Känner någon igen detta och vet vad jag talar om? Eller finns det någon som är bättre än jag på att googla rätt på saker?

    Tack på förhand!

  • Svar på tråden Var kan jag hitta denna video om sexställningar?
  • Fjäril kär

    Sök direkt på Youtube och testa typ "sex education" eller liknande. Jag får för mig av din beskrivning att det kan röra sig om en form av informationsfilm.

  • Anonym (.)

    Är man inloggad på Youtube så sparas spelade videos i din historik på ditt Youtube konto. Men var det flera år sedan lär du ju få scrolla länge innan du finner den...

Svar på tråden Var kan jag hitta denna video om sexställningar?