Inlägg från: Anonym (...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (...)

    Fullkomligt knäckt

    Ja fy fan vad jobbigt. Jag har upplevt en liknande situation, dock utan barn (tack och lov). Minns känslan av att bli så totalt förrådd när gemensamma vänner umgicks med det nya paret som om det var helt naturligt. Som om jag, och vi, aldrig funnits. Det är helt fruktansvärt, det enda som hjälpte var en ny kärleksrelation. Ut och dejta med dig.

  • Anonym (...)

    Just inlägget om att det inte finns någon rättvisa eller karma är väldigt sant. Gemensamma vänner väljer i princip alltid sida och tar den de kände först. Folk dömer inte ut sin vän, för de vill själva få stöd om de skulle göra något omoraliskt eller fel i framtiden.

    Har upplevt otrohet och att bli lämnad, har bekanta som blivit lämnade ensam med barnen för att mannen plötsligt lämnat och bildat ny familj med kvinnan han var otrogen med på jobbet. Det händer överallt och hela tiden. Har även upplevt en annan slags förlust när partnern plötsligt avled i olycka, även när sådant händer blir det väldigt klart att det inte finns någon rättvisa i världen och att vi alla i grund och botten är väldigt ensamma. När man inser det slutar man att förvänta sig något från andra, och blir istället positivt överraskad om det sker.

    Kämpa på och fortsätt fokusera på dig själv och din personliga utveckling. Om du kan lära dig av denna livsläxa utan att fastna i bitterhet, så kommer du komma ut på andra sidan som en mer realistisk och ödmjuk person som inte tar något för givet, vilket kommer att göra dig attraktiv som partner.

Svar på tråden Fullkomligt knäckt