Inlägg från: Anonym (Samma här) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Samma här)

    assisterat självmord vid psykisk

    Anonym (För) skrev 2019-06-21 00:38:28 följande:

    Jag är för.

    Jag är kroniskt deprimerad och skulle gärna få dö.

    Tyvärr skaffade jag barn så för att inte förstöra deras liv får jag fortsätta leva i helvetet.

    Men om dom inte famns skulle jag gjort slut på detta för länge sen, vore ju skönt att fått göra det på ett säkert och lugnt sätt.


    Jag är i samma situation. Kroniskt deprimerad och dessutom (vad jag tror) borderline. Även ocd. Har flera barn. Några år innan de föddes hade jag en av de värsta kriserna i mitt liv då jag allvarligt planerade att ta mitt liv, men så träffade jag min partner som tyvärr bara fick mig att må sämre på längre sikt. Vi hann dock få flera barn, så där rök chansen att ta livet av sig. Ångrar att jag inte gjorde det som yngre när jag hade möjlighet, även om det hade inneburit att barnen aldrig fötts. Är i samma ålder som TS och känner också att livet inte har något att ge mig om några år. Farmor/mormor-stadiet känns helt ointressant och meningslöst och som om man bara levde genom andra människor. Man blir gammal och ful, what's the point. Jag har också problem och issues som "dunkar" i mitt huvud nonstop och hindrar mig från att leva det harmoniska liv som det utifrån ser ut att jag lever.
  • Anonym (Samma här)
    Anonym (må dåligt) skrev 2019-07-21 01:55:20 följande:
    Känner med dig. Jag hoppas att det vänder för oss alla. Du har i alla fall barn så du har lyckats med något tänk på det. Men tänk på att vi är fler så skriv av dig om du behöver.
    Tack! Hade missat ditt svar, såg det först nu. Hur mår du nu??
  • Anonym (Samma här)
    Anonym (må dåligt) skrev 2019-08-09 20:59:32 följande:
    Är lite tufft är bättre vissa dagar och sämre andra. Kämpar på. Hur går det för dig?
    Samma här. Går upp och ner. Ibland mår jag ok, men så säger någon något som triggar ett helt problemkomplex hos mig och så kan jag inte tänka på något annat den dagen. Och går med gråten i halsen och röda ögon. Inte kul bland folk.

    Skönt att höra att du är kvar då ingen skrivit i tråden på länge.
Svar på tråden assisterat självmord vid psykisk