Forum Relationer - Kropp & själ
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Är vi ihop eller inte?

  Tis 11 jun 2019 14:48 Läst 0 gånger Totalt 1 svar
  Tis 11 jun 2019 14:48

  Jag har träffat en kille sen i mars. Det började starkt och redan andra dejten facetimade vi med hans mamma syster och en vän. Sen dig det sakta ut jag tröttnade lite men han fortsatte skriva och ibland sågs vi. När vi sågs gjorde vi alltid samma saker va hemma hos mig åt lite myste i soffan sen sex sen drog han hem ofta för att han skulle jobba natt.

  Nu i helgen tog jag med honom för första gången på ett släktkalas. Alla även han blev fulla förutom jag då jag körde. Min svägerska frågade om vi va tillsammans och han svarade direkt ja. Men när jag frågade dagen efter för jag vill inte ta sånt på fyllan fick jag inte ett lika tydligt svar. Frågade igen om han va min pojkvän det svarade han inte på utan "gömde" ansiktet i bröstet på mig.

  Hur ska jag tolka Det? Han har sagt vid ett tillfälle att han är blyg tror att det hade med tjejer sex och relationer att göra. Annars pratar han mycket och verkar inte blyg på så vis. Han kommer från Libanon.

 • Ons 19 jun 2019 01:20 #1

  Hejsan! Här kommer min uppfattning eller vad det jag tolkar som.

  Tycker att han sa att ni var ihop för att slippa krånglet om att berätta att ni är kk. Blir ju så mycket detaljer och frågor om man svarar nej och är intima med varandra. Sen så kanske han var feg för och säga nej och skämma bort sig.

  Tycker att om man ställer en sån tydliga fråga som ?är vi ihop? Är vi ett par?? Och inte får ett tydligt svar eller som i detta fall INGET SVAR. Skulle jag tolka som att han inte anser att ni är i ett förhållande. Däremot kanske tycker han att ni är nåt nära det som på g eller nåt. Men det kan också va att han inte har några avsikter att ha ett förhållande.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll