Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

52 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2018-11-18 Elviram svarade i tråden: Hur hantera ensamhet?:
Här är mitt användarnamn :)

2018-11-17 Elviram svarade i tråden: Han lämnade mig idag..: Fy va hemskt att läsa!! Lider med dig. Nu finns det inte så mycket att göra mer än att känna det man känner. Skulle rekommendera att ni träffas att prata igenom det som hänt om några dagar så du kan.
2018-11-17 Elviram svarade i tråden: Gammal hund börja på hunddagis?:
Hunden kan du inte förlora om du eller din pappa står som registrerad ägare. Tar han hunden är det bara att anmäla för stöld!

2018-11-16 Elviram svarade i tråden: Gammal hund börja på hunddagis?: Hej! Jag har jobbat på hunddagis och av din beskrivning av din hund så skulle han trivas bättre hemma. Dagis är en väldigt stressig miljö och vissa hundar passar inte i den miljön. Det kan säkert fungera jättebra.
2018-11-16 Elviram svarade i tråden: Dumpad: Lider med dig. Går med igenom ett uppbrott dock var förhållandet inte särskilt långt men han är den jag öppnat upp mest för och verkligen satsat. Vissa dagar är lättare än andra och jag känner.
2018-11-10 Elviram svarade i tråden: Eran erfarenhet av Cerazette?: De första tre månaderna var en omställning för mig. Kände mig alltid nere på morgonen och humöret dalade. Tog tabletten då alltid vid lunch och efter det lättade humöret.
2018-11-10 Elviram svarade i tråden: Gravid? Cerazette:
Ett tests kab jag inte köpa förens på måndag.

2018-11-10 Elviram svarade i tråden: Gravid? Cerazette:
Ett tests kab jag inte köpa förens på måndag.

2018-11-07 Elviram svarade i tråden: Varför svarar han inte?: Nej jag skulle inte skriva det. Av mina erfarenheter så uppskattas det inte. Tråkigt att han bara slutat svara men inget svar är ändå ett kraftfullt svar. Han är inte intresserad. Varför jan gjort som han gjort och.
2018-10-31 Elviram svarade i tråden: Min sambo vill inte ligga:
Har du förklarat för honom hur du känner och har du fått en förklaring till hans minskad sexlust?