• Jannie

    BF Mars 2020

    Väntar barn nr två 2020-03-03. Plussade i onsdags vilket var cykeldag 9 (sjukt tidigt men gjorde ett till digitalt cb på eftermiddagen och fick plus igen). Har använt Natural Cycles så då känns det som man har grym koll, så vågade testa tidigt. Vi har försökt i 5 månader utan resultat så vi är väldigt glada nu och hoppas allt går vägen.

  • Svar på tråden BF Mars 2020
  • LindaV1985
    Sallyglada skrev 2019-07-06 09:03:20 följande:

    Har plussat 4 dagar i rad, fått väldigt svaga men ändå positiva varje gång. Har testar clearblue, apotek hjärtats egna samt rfsu.

    Har så himla svårt att tro på det och ta in, och blir orolig när det är så svagt? Fick mitt första barn nu i november -18, sååååå därför känns det lite extra overkligt allt det här :O


    Stort grattis till graviditeten!

    Jag gjorde själv ett test med RFSU?s med två tester, fick två jätte klara sträck med en gång. Men har läst att de kan visa så tidigt som några dagar innan bim. Ditt sträck lär garanterat bli starkare, vänta någon vecka till ska du se :) Du behöver inte vara orolig, gravid är du garanterat. Det där ämnet hCg har man endast när man är gravid. Grattis! :)
  • LindaV1985
    danosani skrev 2019-07-05 20:02:33 följande:

    Hej! Plussade igår då jag plötsligt upptäckte att min väldigt regelbundna mens var sen... Det är en oplanerad femma som verkar ligga därinne och guppa. Fick tvillingar senaste graviditeten, är fullständigt livrädd att det är fler än en denna gång också. Går med i fb-gruppen!


    Grattis till Femman. Vad roligt med tvillingar! :) har du bokat in något tidigt vul? För att kolla? Själv väntar jag Trean, inte heller så planerat, men den är mer än välkommen nu om allt går som det ska!
  • 19SandraJ87
    Babycakes79 skrev 2019-07-06 18:25:19 följande:

    Hur går man med i FB gruppen? :)


    Du kan skriva ett meddelande till mig så kan jag ansöka om att bli vän med dig och lägga till dig <3
  • ranten

    Hej Plussade svagt i fredags och starkare idag. Hoppar in i tråden. Vill gärna vara med i fb gruppen ?? får läsa in mig lite i tråden. Bf ca 8/3 tror jag. Har två barn med pergotime sen innan 5 och 2 år. Har pcos och har nu tagit pergotime igen. Fick utomkveds i november och skulle börja med ivf i augusti. Så detta pluset är väldigt välkommet och jag hoppas att det stannar kvar så innerligt.

  • Mawie

    Väntar nr fyra plussade i fredags.Har lite svårt att känna någon glädje än men hoppas så.

    Har två pojkar sedan tidigare förhållande och min nuvarande sambo och jag fick i september en liten ängladotter som somnade in fem dagar innan beräknat bf datum.

    Jag är 40 år och vi har försökt få barn i snart fem år, och även haft tre missfall innan våran dotter och två efter september 2018.

    Går just nu på privatklinik i Stockholm och får hjälp med medicinering.

    Har en blogg Minangel_Lily. Nouw.com ,där man läsa lite om mitt liv för den som vill, kommer avvakta att gå med i någon fb grupp men hänger gärna här ett tag.

    Beräknat bf 16 mars

    Kram!


    Ängeldotter 6/9-18
  • Äppeljuicen
    878909 skrev 2019-07-09 15:36:05 följande:

    Kan någon lägga till mig i Fbgruppen? :)


    Vet inte varför jag inte kan skicka pm till dig, men skicka ditt namn i ett pm till dig så lägger jag till dig. :)
  • Siri88

    Grattis till alla plus!

    Jag plussade i måndags på äl+8!ä efter att ja försökt i 1,5 år. Äntligen liksom! Livrädd men så himla himla glad :) finns det en FB grupp för oss med bf i mars så är jag jättegärna med <3

  • 19SandraJ87
    Siri88 skrev 2019-07-10 11:41:13 följande:

    Grattis till alla plus!

    Jag plussade i måndags på äl+8!ä efter att ja försökt i 1,5 år. Äntligen liksom! Livrädd men så himla himla glad :) finns det en FB grupp för oss med bf i mars så är jag jättegärna med <3


    Ett jättestort grattis till plusset <3 Ja det finns en hemlig grupp, du kan skicka ett meddelande till mig med namn och hur din profilbild ser ut så kan jag lägga till dig :)
Svar på tråden BF Mars 2020