Inlägg från: Anonym (P) |Visa alla inlägg
  • Anonym (P)

    Berätta för mim pojkvän om min familj.

    Nä, tycker absolut att du ska dela det med honom! Jag är din pojkvän i det här fallet, min man har haft en väldigt kämpig barndom som påverkat hans liv oerhört. Även om jag är medveten om hur hans föräldrar är så tycker jag fortfarande att de är trevliga när vi ses, när vi inte ses kan jag däremot ha en negativ bild av dem. Men det är inget som påverkar vårat umgänge på nåt sätt. Tror att det är viktigt för honom att jag, som är den personen som han tillbringar sitt liv med, är medveten om hur han haft det. Det spelar stor roll i hur han agerar i sitt vuxna liv också. Och att han ibland vill prata om något som hänt, så finns jag där som hans stöd. Sen vet ju också jag varför han reagerar och agerar på vissa sätt tex, så jag behöver aldrig gå och fundera på vad jag gjort för knasigt nu för att han ska dra sig undan. Det är viktigt för båda parter att man vet åtminstone lite av varandras bakgrund för att lättare kunna förstå varandra

  • Anonym (P)
    healojjj skrev 2019-06-25 19:24:44 följande:

    Vad skönt att du säger det! Precis så tror jag det är för mina syskons pojkvänner också, de är medvetna om hur mamma och pappa är men har det ändå kul när de ses. Det känns inte som att han kommer känna mig helt förrän jag delat med mig av det, det är ändå en så stor del av en själv! Och som du säger, ibland förklarar det varför man beter sig på ett visst sätt. Jag vet bara inte hur jag ska komma in på ämnet, hur jag ska börja berätta och ta upp det. Minns du hur din pojkvän gjorde?


    Oj, det var så längesedan. Kanske kan du fråga lite om hur han hade det hemma som liten? Och att du sen kommer in på hur du har/haft det? Eller så säger du att du måste dela med dig av en sak som tynger dig, det verkar som du är väldigt påverkad av det. Vi satt nog bara i soffan nån kväll och pratade lite, sen gled vi väl in på ämnet på nåt vis. Det jobbiga kommer vara att säga de första orden, sen kommer det bara bli lättare. Bestäm dig någon dag bara att ta upp det, jättejobbigt, men det kommer vara så värt det!
Svar på tråden Berätta för mim pojkvän om min familj.