Forum Singel - Kropp & själ
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Överviktig, 25 år, singel - ensam föralltid?

  Tor 27 jun 19:53 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Tor 27 jun 19:53

  Detta har börjat skapa stor ångest för mig... Jag är 25 år och singel. Alla i min närmaste krets har antigen gift sig eller fått barn och här är jag.. singel och ensam, precis påbörjat en 5 årig utbildning.

  Mellan 2015-2017 gick jag igenom mycket. Jag var väldigt sjuk under den perioden och gick in och ut ur sjukhuset flera gånger. Jag har genomgått ett antal operationer och det slutade med att jag fick hoppa av min utbildning och mitt ex som jag var tillsammans med då lämnade mig efter 5 år, när jag behövde han som mest. Jag är frisk och kry idag, har påbörjat en ny utbildning och hittat drömlägenheten. Men det som hände har lämnat sina spår. Jag gick upp i vikt. Har alltid varit större, men nu är jag överviktig.

  Jag har tänkt att jag ska försöka med olika dejtningappar. Men jag är så rädd att jag inte kommer få några likes och misslyckas där med pga hur jag ser ut. Jag är inte osäker i mig själv, bara i vikten och hur jag kommer bli bemött. Blev "dissad" pga min vikt på en dejt för någon månad sen.

  Har någon av er som är större, överviktiga, lyckats träffa någon över någon dejtingapp? Hur har er upplevelse varit på dessa dejtingappar?

  Är livrädd att jag kommer vara ensam livet ut. Känner sån grov press och ångest över detta ????

 • Anonym (H)
  Visa endast
  Tor 27 jun 20:12 #1

  Det beror på, är du man eller kvinna till att börja med?

 • Anonym (Liv)
  Visa endast
  Tor 27 jun 20:30 #2

  Är också som du; 25 år, överviktig och haft en svårare tid för några år sedan som nu börjar ljusna. Skulle inte heller säga att jag är så speciellt vacker eller "speciell" på något sätt, men har ändå lyckats hitta en man som gör mig världens lyckligaste. Så tror inte alls du behöver vara orolig för att bli ensam p.g.a. övervikten. Däremot kanske inte dejtingappar är bästa stället att hitta någon på eftersom det är så otroligt ytligt hela processen. Tror det är bättre att hitta någon i "verkliga livet" så det inte startar med en så stor fokus på utseendet, och din nya utbildning skulle kunna vara en superbra språngbräda till att just träffa nya människor!

 • Fre 28 jun 00:16 #3

  Hej förstår att det lätt kan kännas ensamt när många kompisar runtomkring skaffar barn och blir till små familjer. Tror nog många kännt liknande tomhet!

  Sen att du är överviktig so what,!finns många överviktiga kvinnor som är skitsnygga och härliga att umgås med. Och jag tror att många fler skulle våga säga det om inte normen i landet just nu varit så skev! Kör du på och testa med nätdating så skall du se. Lycka till

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll