• Nass

    Överviktig, 25 år, singel - ensam föralltid?

    Detta har börjat skapa stor ångest för mig... Jag är 25 år och singel. Alla i min närmaste krets har antigen gift sig eller fått barn och här är jag.. singel och ensam, precis påbörjat en 5 årig utbildning.

    Mellan 2015-2017 gick jag igenom mycket. Jag var väldigt sjuk under den perioden och gick in och ut ur sjukhuset flera gånger. Jag har genomgått ett antal operationer och det slutade med att jag fick hoppa av min utbildning och mitt ex som jag var tillsammans med då lämnade mig efter 5 år, när jag behövde han som mest. Jag är frisk och kry idag, har påbörjat en ny utbildning och hittat drömlägenheten. Men det som hände har lämnat sina spår. Jag gick upp i vikt. Har alltid varit större, men nu är jag överviktig.

    Jag har tänkt att jag ska försöka med olika dejtningappar. Men jag är så rädd att jag inte kommer få några likes och misslyckas där med pga hur jag ser ut. Jag är inte osäker i mig själv, bara i vikten och hur jag kommer bli bemött. Blev "dissad" pga min vikt på en dejt för någon månad sen.

    Har någon av er som är större, överviktiga, lyckats träffa någon över någon dejtingapp? Hur har er upplevelse varit på dessa dejtingappar?

    Är livrädd att jag kommer vara ensam livet ut. Känner sån grov press och ångest över detta ????

Svar på tråden Överviktig, 25 år, singel - ensam föralltid?