• Noraaaaa

    2 missfall efter varandra

    Beklagar dina missfall, har också haft 2 st..

  • Noraaaaa

    [quote=79739503][quote-nick]idisslaren skrev 2019-07-06 11:22:38 följande:[/quote-nick]Beklagar. Jag hade två täta missfall 2017 och kände verkligen som det var nåt fel på mig. Men tredje gången stannade bebisen kvar och ligger nu bredvid mig :)[/

    Gjorde du något särskilt den 3dje gången Som du tror kan ha hjälpt att behålla graviditeten?

  • Noraaaaa
    Milou3 skrev 2019-07-07 21:01:23 följande:

    Jag är visserligen betydligt äldre än dig men innan vår son kom till så hade jag 2 tidiga missfall + 1-2 (om jag minns rätt) kemiska graviditeter. Misstänkte själv att jag hade ett för bra immunförsvar för de gånger jag plussade så var jag sjuk. Googlade runt en massa och fick sen prednisolon utskrivet av min snälla husläkare. Då tog det sig direkt och graviditeten blev en liten son som ligger och sover sött bredvid just nu.

    Enligt en annan läkare/gynekolog som jag träffade runt v.10 pga lite blödningar (ofarliga) så tyckte han inte jag skulle fortsätta med prednisolon då det i värsta fall kan ge gomspalt. Så jag trappade ner.

    Jag ger alltså inga rekommendationer här men en anledning till flera missfall på rad, speciellt tidiga, KAN vara att man har ett för bra immunförsvar.


    Tack för att du delar med dig av din berättelse. Jag har hypotyreos och har haft 2 missfall.

    Har hypotyreos någon koppling till ett för bra immunförsvar?

    Är aldrig sjuk, var inte det vid de gångerna jag blev gravid heller
Svar på tråden 2 missfall efter varandra