Inlägg från: Anonym (ljuvlig passion) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ljuvlig passion)

    Kvinna 40 med man 22, kan det funka?

    Kan kan det kanske, iallafall ett tag, men när man är så ung som 22 så har man ännu inte utvecklats klart eller fått varken känslomässig eller livserfarenhet.

    Sannolikheten att han kommer förändras och vilja vidare inom ett par år är nog snarare regel än undantag. Du är ju mer eller mindre klar och kommer inte att förändras lika mycket och har dessutom levt lite mer och skaffat barn och allt.

    Han kommer ju troligtvis att vilja detta senare och har så mycket mer att behöva upptäcka med livet så det vore nästan sorgligt att hålla honom kvar. 

    Varför inte bara ta det för vad det är, ha kul här och nu men med de förnuftiga glasögonen på och inte förvänta dig en framtid med en så ung kille?

    Jag talar utifrån egen erfarenhet. Har själv haft ett flertal relationer med 20 år yngre män. Det kan bli stor och magisk passion och funkar ett tag. De har sugits till mig för min intellektuella mognad och sexighet eftersom de varit vetgiriga och nyfikna individer som velat utvecklas och längtat efter bra och spännande sex och samtal. Winwinsituation...men framtid är bara dumt att hoppas på och du kommer bara bli sårad. Jag har lärt mig den läxan och är mer försiktig nu och tydlig med vad jag känner och vill ha.

    Prata med honom men planera inga storverk. Ta en dag i taget är mitt råd och NJUT på vägen:)

  • Anonym (ljuvlig passion)
    Anonym (56-årig mor till flera söner) skrev 2019-06-30 13:04:37 följande:
    Du hade inte välkomnats som min 22-årings fjälla.
    Du hade alltså hellre mist kontakten med din son än att svälja din moral och stolthet? Vilken hemsk morsa...Grow up skulle jag säga till henne och våga möt dina rädslor och fördomar.
  • Anonym (ljuvlig passion)
    Pope Joan II skrev 2019-07-01 09:20:36 följande:

    Troligen inte. 

    Jag skulle inte heller vara intresserad av att få hem en "svärdotter" eller "svärson" i min egen ålder. Tack och lov så dras inte våra barn med några sådana läggningar/störningar så det har aldrig varit aktuellt i deras fall. 


    Tur att de flestas bekantskapskretsar och barn inte har såna fördomar/störningar som du och några få andra i denna tråd uppvisar. Kärleken är fri om ni missat detta!
Svar på tråden Kvinna 40 med man 22, kan det funka?