• Anonym (Jepp)

    Slut, trots att vi älskar varandra.

    Ja, det du ska göra är att gå emot dina instinkter. Hör inte av dig på 30 dagar. Om han hör av sig så ställ inga frågor, svara inga detaljerade svar. Om han frågar ?Hej, hur är läget?? Så svara en dag senare ?Hej! :D Jättebra! Hoppas du har det bra med :)? Sen, inget mer.

    Ha kvar honom på Facebook och gå på MASSA events och fester där du är så snygg du bara kan, stråla och se till att bli taggad i massa bilder. Passa på att stå jämte olika killar, flirta och var glad, mingla och lär känna massa folk. Träna hårt på gymet, sov gott på natten, passa på att göra allt man bara kan som singel.

    Efter 30 dagar, fråga om han vill ses och ta en fika som vänner. Var ap-snygg när ni ses. Berätta om allt kul du gör nu förtiden, ta inga initiativ till att be honom komma tillbaka osv och stanna inte för länge. Se själv vad du känner efteråt, om du ens vill gå tillbaka då.

  • Anonym (Jepp)

    Ok. Kör på ditt sätt ts. Var naiv. Säg om några år hur det funkade att göra som du vill.

  • Anonym (Jepp)
    Anonym (Fia) skrev 2019-07-06 21:05:15 följande:

    Är du verkligen säker att han älskar dig? Här på fl läser jag ofta om kvinnor/tjejer som skriver hur mycker hon och han älskade varandra, men ändå tog det slut. Får mig att undra hur mycket mannen egentligen älskade? Förstår du vad jag menar? Ibland undrar jag hur medveten kvinnan är om mannens känslor. Här får vi ju bara, i detta fallet, din syn på eran kärlek. Han kanske har en annan syn? Oavsett, så hoppas jag att det löser sig för dig/er.


    Håller med. Ts låter väldigt naiv och övertygad men handlingar talar starkare. En man lämnar inte en kvinna han älskar.
Svar på tråden Slut, trots att vi älskar varandra.