• Anonym (X)

    Slut, trots att vi älskar varandra.

    Känner igen det beteendet. Min sambo hade en förmåga att när han mådde dåligt och var stressad ville han göra slut. Personer som mår dåligt söker lösningar på sina problem och ofta tar dom de närmsta "problemet" till att börja med, även fast man inte är en del av problemen men ett bråk blir ett problem och en anledning.

    Jag har dock känt igen det varje gång och kunnat förklara för honom att han kommer inte må bättre för att han dumpar mig då jag inte är hans problem.

  • Anonym (X)

    Efter att ha läst ikapp kan jag nog bara instämma i skaran. Hade din sambos beslut varit ett han tagit i panik så hade han hört av sig vid dehär laget. Tyvärr verkar han bestämd med att hålla fast vid det.

    Du måste respektera det beslutet, du kan inte pressa honom till att bli ihop med dig igen, det kommer ha motsatt verkan. Och hade han varit intresserad av din hjälp så hade han hört av sig gällande det med.

    Du måste nog inse det bistra faktumet att han har lämnat dig för gott. Och man kan älska varandra men känna att man inte kan leva med varandra, så har nog din sambo känt.

Svar på tråden Slut, trots att vi älskar varandra.