Forum Misshandel/Våld - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Psykisk o fysisk misshandel

  Sön 14 jul 2019 07:40 Läst 0 gånger Totalt 2 svar
  Anonym (Våga)
  Visa endast
  Sön 14 jul 2019 07:40

  Jag har insett att det jag trodde var äkta kärlek endast var utnyttjande och maktspel. Under 4 års tid har jag fått höra hur värdelös och totalt inkompetent jag är. Ful äcklig gammal fet allt! Hur bra alla andra kvinnor är jämfört med mig.

  Varför vill människor vara så elaka mot andra? Om du känner så för mig, lämna mig då.. en bättre fråga är varför jag tillåter mig att bli behandlad så här! För att ta mig själv i försvar har både hot om våld och rent våld förekommit när jag försökt lämna. Varför är det så svårt att älska mig? Men sen 4 dagar är det över, förhoppningsvis hör jag aldrig av den personen igen. Jag har ingen plan på vad jag ska göra om så händer o jag famlar efter bra tips. Jag är inte ung kan inte flytta till mamma eller vänner, bor så klart på en liten ort utan polis på plats... pga av allt som hänt har jag inget socialt nätverk kvar. Kan ha nån granne jag skulle kunna få hjälp av i värsta fall.. tack om du orkade läsa..

 • Mån 15 jul 2019 08:43 #1

  Smärtsamt att läsa. Har lite erfarenhet som till viss del känns igen.

  Tycker att du verkar både stark och insiktsfull. Du är fri nu och har möjligheter trots att dina tillgångar och nätverk verkar små.

  Du kommer nog att göra det bästa utifrån förutsättningarna. Kanske du ska byta mera och flytta? Gör om dig till den du vill vara, så gott det går.

  Jag kom ur en reaktion där jag var konstigt medberoende (övertid och lite social fobi/kontrollbehov tror jag). Jag såg inte så klart som du och hade väldig längtan efter närhet. Efter ett år träffade jag ny kärlek.

  Nu efteråt kan jag se den tiden som nästan komisk men jag minns ju hur mycket jag längtade.

  Varmt lycka till! Njut av allt fint som finns.

 • Mån 15 jul 2019 23:33 #2

  Hej

  Vilken tuff situation.

  Finns det någon modig frikyrkoförsamling i din by? Där brukar man kunna hitta ett nätverk av människor som hjälper till med både det ena och andra.

  Mvh

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll