• LLW

    IVF hösten 2019

    Ladythewinter skrev 2019-10-21 08:58:12 följande:

    Hej alla..

    Vill först säga grattis till er som plussat.. är så kul att se..

    Jag har min officiella testdag idag. Har ju fått plus för en vecka sedan så jag visste ju redan vad testet skulle visa. MEN. Jag tog ett cb med veckoindikator och det visade gravid 1-2. Är ju 3 veckor sen befruktningen så borde ju visat mer. Blev riktigt depp och ledsen. Ringde kliniken och hon lät inte allt för hoppfull. Sa att vi fick utgå från att jag är gravid och hoppas på det bästa men att det borde visat högre..

    Känns som om jag ger upp snart..


    Åh vad jobbigt, vet hur orolig man blir när testet inte visar det man hoppas. Tog du med morgonurin? Finns det någon möjlighet för dig att få komma till kliniken och ta ett blodprov för att kolla hcg?
  • LLW
    LinneaWookie skrev 2019-10-19 16:53:23 följande:

    Skönt med symptom! Har känt mig knäpp som ba "YES, JAG ÄR SPYFÄRDIG!!!", hahah... Men hade inga symptom över huvudtaget de gånger det gick åt skogen, så jag tror det är den stora skillnaden som gjorde mig ganska lugn redan innan jag fick se pyret första gången. Jag håller alla tummar för dig <3<3 Stort grattis!


    Jaa jag vill gärna må illa hela dagarna om det betyder att allt går som det ska! Nu känner jag rätt mycket molvärk till och från, men sen igår eftermiddag har jag en jättejobbig smärta i höften ner i låret som inte släpper. Googlat mycket på foglossning i tidig graviditet och börjar misstänka att det kan röra sig om det. Känns sjukt tidigt men det är flera som haft det som första symtom så det är ju inte omöjligt..
  • LLW
    Jooosen skrev 2019-10-28 14:39:45 följande:

    Hoppas nu att min mens inte kommer på

    Några dagar!! Annars blir insättning när jag e utomlands. Snälla mens håll dig borta!!!


    Hoppas!! Har ni kört naturligt försök denna gång bara för att eller hoppar ni det helt?
  • LLW
    Ölandstoka skrev 2019-10-28 15:27:56 följande:

    Har pausat härifrån ett tag men nu är det fet på g. Ska äta letrozol för att hjälpa ägglossningen, är det någon mer som har fått letrozol i samband med fet?

    Kul att det är så många som ruvar, håller tummarna för er!


    Åh vad kul att du är igång igen! Känns det bra? När är det dags tror du?
  • LLW
    Jooosen skrev 2019-10-28 19:35:28 följande:

    Tror min ägglossning uteblev denna månad! Inga symptom alls bara lite äl flytningar men ingen smärta som ja alltid har. Sex cd 9 annars har det varit dött på den fronten hela månaden haha... min sexlust har typ helt försvunnit :( sorgligt...blir nojig om äl skulle utebli när man kör fet nästa gång :S.. hur mår du? Några mer blödningar?


    Nej vad konstigt! Har det hänt tidigare att den uteblivit? Ja du, sex var länge sen! Haha. För oss var det snart två månader sen... nu vågar jag inte men sen har ju lusten typ dött senaste året efter att man känt sig tvungen så lång tid..

    Jag mår sådär. Inga blödningar alls senaste dagarna, men nu är jag nojjig för jag inte tycker symtomen ökar, snarare tvärtom. Är så jävla nervös för fredag. Vet inte hur jag ska överleva att få samma besked en gång till. Kommer gå sönder.
  • LLW
    Hedblomster skrev 2019-10-31 10:56:04 följande:

    Ruvardag 9 med 5-dagars nu och jag har inte testat än för första gången nånsin typ haha. Ibland får jag mens denna dag, ibland inte pga lutinus. Vet att jag kan få ett säkert resultat på gravtest nu men har inte velat eller vågat riktigt. Men definitivt i helgen om inte mensen kommer först. Inga symtom.


    Hoppas hoppas!!! Ååh jag förstår inte att du kan hålla dig från att testa, men heja dig haha!
  • LLW

    Imorgon ska vi till kvinnokliniken och göra vul. Är då i 7+1. När vi var där i 6+1 såg dom ev ett foster, men inget hjärtslag. Är så jävla rädd för vad vi får se imorgon. Fy fan vad dåligt jag mår. Ångesten är total. Imorgon kan allt ta slut, igen.


  • LLW
    Hedblomster skrev 2019-11-01 07:25:49 följande:

    Okej hörrni.... Jag har testat nu, och det var positivt, men svagt. Har haft en kemisk förut och då fick jag plus på ruvardag 6 och nu är det ruvardag 10 och jag tycker det ser likadant ut och det borde vara starkare nu. Dumt nog testade jag utan sambon för jag trodde det var kört och han blir ledsen när jag testar ensam för han vill ju vara med. Så nu måste jag typ föreslå ett test efter jobbet eller nåt lol, så att han får veta, även om det kanske inte blir något i slutändan.... Suck, om det ändå bara varit starkare.


    Ett plus är ju ett plus och det är ju jättebra!! Mycket bättre än om det hade varit helt blankt, försök fokusera på det <3 hoppas hoppas att det håller i sig för er nu!!
  • LLW

    Vul idag. Vi fick se en hinnsäck och ett foster i storlek som matchar vecka 6+2. Men jag vet ju att jag är i 7+1.

    Förra veckan fanns något som kanske, möjligtvis, eventuellt var ett foster, så det har ju växt sedan dess. Men fortfarande inga hjärtslag.

    Vi fick rådet att avvakta en vecka till. Så nu ska jag gå runt i 7 dagar till utan att veta. Om något kan få en människa att tappa fattningen totalt så är det denna väntan.

    Jag vet inte om jag ska våga hoppas. Det känns ju kört.


  • LLW
    Hedblomster skrev 2019-11-01 12:12:19 följande:

    Tack!!!Tack! Jag hoppas det är så för oss med, lite svagt bara men inget fel :)Tack! Jag hoppas verkligen det håller i sig! Och vilken tortyr för dig :( Vet flera solskenshistorier om små foster på ultraljud men förstår ju att du inte vill hoppas... Håller verkligen tummarna. Kan du vara sjukskriven nåt eller tror du att du klarar att jobba?Tack! Jag brukar också känna på mig för andra ibland men inte för mig själv, haha! Testet var tillräckligt starkt för att fångas på bild, jag bara jämför det med förra gången... Det kanske inte är så svagt! Får se hur det utvecklar sig :) Jag mådde väldigt illa iaf imorse.Jaaaa hoppas så mycket! Rött streck, ett testlagret och ett predictor early. Det är inte svårt att se strecken men jag är så nervös... Hoppas det är ok att jag postar denna bild, vet att det är jobbigt med positiva test...:


    Jag kommer nog jobba, känns som dagarna går lite snabbare då iallafall. Dessutom kommer jag behöva sjukskriva mig om det blir en abort igen, sist låg jag med svåra smärtor i en vecka efter så jag sparar nog in på de dagarna. Men känns jättejobbigt att behöva spela glad på jobbet en vecka till.. :(

    Det var ju ett starkt streck!! Inga tvivel! Vet att det är svårt att släppa in glädjen dock, man är så ärrad.. hoppas ni kan ändå kan njuta lite ihop <3
Svar på tråden IVF hösten 2019