Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

29 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Idag 11:03 LLW svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Vilken ruvardag är du på nu? Jag förstår att du vill testa! Jag fick ju göra hysteroskopi i samband med utredningen. Det var då dom såg att min livmoder är hjärtformad och så tog dom bort vad dom.
Idag 08:53 LLW svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år:
Hur mår du? Har mensen kommit? Tänker på dig!

I förrgår 21:59 LLW svarade i tråden: IVF hösten 2019: Verkligen! Tänk om man vetat det här för tre år sen.. fy fan. Så naiv man var. Trodde allt skulle gå så lätt.

Ja, jag är sjukskriven den här veckan och nästa. Hoppas jag känner mig tillräckligt.
I förrgår 19:33 LLW svarade i tråden: IVF hösten 2019: Jag hade också en stark känsla av att mensen skulle komma, speciellt första gången. Var så jävla säker på att jag bara skulle se ett streck när jag testade, var sjukt oförberedd på två.
I förrgår 16:27 LLW svarade i tråden: IVF hösten 2019: Jag hade olika symtom de gånger jag plussade. Första gången var brösten mycket mer svullna, och jag mådde väldigt illa rätt tidigt. Andra gången hade jag mer molvärk och hugg i magen runt RD 5-6.
2019-11-30 LLW svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Hmm, då tror jag det kommer krocka med julstängt för vår del.. räknar med att få ägglossning strax före jul. Kanske skippar det om det finns någon chans för återföring istället.
2019-11-30 LLW svarade i tråden: IVF hösten 2019:
Men jävla skit också :( har mensen kommit än? Vilken ruvardag är du på? Beklagar verkligen, vet hur tufft det är med negativa test, dom har man sett alldeles för många av <3

2019-11-28 LLW svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Sjukskriven sen 8/11, börjar ev jobba på måndag. Jag vet inte än. Vet inte någonting, är så jävla lost och förvirrad. Vill inte tillbaka till jobbet än för jag orkar inte med alla frågande.
2019-11-28 LLW svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Tack för ditt svar angående skrapningen! Vilken dag i cykeln gjorde du den? Jag tror vi kommer testa, men är lite osäker på om/vad det kostar.. det borde ju kosta men läkaren sa ingenting om det när vi pratade.
2019-11-19 LLW svarade i tråden: Vi som försökt med första barnet ca 1 år: Hej <3

Hur går det för er? Ni båda ska/har gjort återföring snart va?

Jag pratade med min läkare i Falun igår. Hon tog upp att vi kan sätta tillbaka båda de femdagars vi har i frysen nästa.

Innehåll