• LLW

    IVF hösten 2019

    Ölandstoka skrev 2019-11-30 07:35:55 följande:

    Testade neg nu på morgonen men visste det redan, blev inte ens ledsen, har redan gråtit klart (hoppas jag) för den här gången.

    Det här var tredje insättning men första fet. Eftersom jag får mens så tidigt efter behandling så hann jag dumt nog bli lite hoppfull men det kom några dagar senare bara.

    Håller tummarna hårt för er allihopa!


    Men jävla skit också :( har mensen kommit än? Vilken ruvardag är du på? Beklagar verkligen, vet hur tufft det är med negativa test, dom har man sett alldeles för många av <3
  • LLW
    Jooosen skrev 2019-12-04 07:58:47 följande:

    Ni som plussat här, hade ni starka symptom? Rd 7 här med femdagars. Ömma bröstvårtor men beror säkert på ovitrelle... förra ggn kom mensen på rd10.


    Jag hade olika symtom de gånger jag plussade. Första gången var brösten mycket mer svullna, och jag mådde väldigt illa rätt tidigt. Andra gången hade jag mer molvärk och hugg i magen runt RD 5-6. Det jag märkt båda gångerna rätt tidigt är att jag blev sååå andfådd av minsta lilla. Pulsen var mycket högre än normalt. Från vilopuls på runt 45-50 låg den istället på 75.

    Har du tänkt testa något?
  • LLW
    Jooosen skrev 2019-12-04 17:42:10 följande:

    Okej tack för svar! Aah känner typ inget av det. Mensen kommer garanterat :( känner det så väl. Kommer inte vilja se ett tomt test så kommer inte testa tidigare... skulle vara för att jag isf kan dricka alkohol på min födelsedagsfest i helgen.....


    Jag hade också en stark känsla av att mensen skulle komma, speciellt första gången. Var så jävla säker på att jag bara skulle se ett streck när jag testade, var sjukt oförberedd på två. Så man kan inte lita på magkänslan alltid! Jag förstår om du inte kan eller vill eller vågar hoppas, så jag hoppas åt dig! <3
  • LLW
    Jooosen skrev 2019-12-04 21:35:06 följande:

    Tack <3. Urs den här jävla skiten. Är så sjukt deppig. Tänker på hur mycket man ska gå igenom. Å inte tala om dig med allt skit som hänt. Ytterligare en jul på samma jävla ruta... är du fortf sjukskriven?


    Verkligen! Tänk om man vetat det här för tre år sen.. fy fan. Så naiv man var. Trodde allt skulle gå så lätt.

    Ja, jag är sjukskriven den här veckan och nästa. Hoppas jag känner mig tillräckligt ok för att börja jobba efter det. Kommer bli så jobbigt att gå tillbaka dock och möta alla igen. Är rädd för att någon osmidig människa ska fråga varför jag varit borta. Antar att alla undrar men vet inte vad jag ska säga om någon ställer frågan. Usch. Jag är inte redo än iallafall, det känner jag.
  • LLW
    Jooosen skrev 2019-12-07 11:19:42 följande:

    Hmm den borde kommit igår eller idag... förra fet kom den som idag... men man vet ju inte hur kroppen är efter massa hormonsprutor. Magkänslan säger ändå att det inte blivit nåt. Om den inte kommit i helgen så testar ja kanske på måndag. Tack!! Hoppas oxå det :D


    HOPPAS!! Haha du måste testa, jag är så nyfiken!! Men förstår om du inte vill göra det än, fan vad trött man är på negativa test. Ha en riktigt rolig kväll nu!! :)
  • LLW
    Jooosen skrev 2019-12-09 17:11:20 följande:

    Ruvardag 12 med blasocyst. Ingen mens än. Tar inga vaginaltabletter. Däremot tagit 3 ovitrelle runtomkring insättning. Vet någon om dessa kan skjuta upp mensen? Förra fet fick jag mens ruvardag 10. Är så nervös men vågar inte testa än. Testdag på fredag!!


    Aldrig hört att ovitrelle skjuter upp, men min mens var två dagar sen båda de två gångerna jag gjorde frysåterföring. Ingen aning om varför då jag inte tog någon lutinus. Men om det inte hände dig sist så låter ju det verkligen lovande att du kommit till dag 12!! Haha du måste testa imorgon jag kan inte vänta mer!
  • LLW

    Men


    Jooosen skrev 2019-12-09 20:19:08 följande:

    Juste! Vilken ruvardag kom den då? Alltså jag e så jävla rädd o bli ledsen! Men det kliar i fingrarna. Tappen är helt stängd vilket den aldrig brukar vara denna tidpunkt...


    Den kom på dag 9. Har en lutealfas på 10 dagar så dag 9 var ju långt för mig så att säga.

    Jag förstår dig! Verkligen! Har den inte kommit idag heller? Nu är ju ovitrellen garanterat ute ur kroppen så testar du nu ska du ju kunna lita på resultatet. Jag tror verkligen att du är gravid!!
  • LLW
    Jooosen skrev 2019-12-13 07:05:04 följande:

    Har inte kunnat sova inatt. Testdag idag. Ruvardag 16 med blastocyst. För första gången i mitt liv och snart 3 års kämpande har vi fått ett starkt o fint gravtest! Jag tror inte att det är sant!!!!!


    Jaaaa!!!! Ååh jag visste väl det haha! Sån otroligt häftig känsla det är att se strecket, helt underbart <3 stort grattis vännen, nu jävlar håller vi tummarna!
  • LLW

    Imorgon ska jag göra ultraljud och se om kroppen är återhämtad efter missfall och abort. Om allting ser bra ut ska vi göra frysåterföring på fredag. Två blastocyster i frysen, och vi får välja att sätta tillbaka båda om vi vill.

    Jag är så nervös för att dom ska säga imorgon att kroppen inte är redo eller att något strular. Behöver verkligen få göra ett försök till nu.


  • LLW
    Jooosen skrev 2019-12-16 18:53:46 följande:

    Åå hoppas det! Kommer ni att sätta tillbaka båda två tror du?


    Ja om det blir återföring kommer vi vilja sätta tillbaka båda. Mycket diskussioner fram och tillbaka men det känns bäst så! Har varit på ultraljud nu på morgonen och det såg bra ut, slemhinna på 11.5 så hoppas Falun tycker det räcker för en återföring!

    Hur går det för dig och hur mår du? Har du testat något mer?
Svar på tråden IVF hösten 2019