• Ess

    Hjälp min svartsjuka dödar mig (oss).

    Varför sätter de herrar och damer i samma hotellrum?
    Eller gäller det en sovsal?
    Jag har aldrig varit med om att herrar och damer delar rum om de inte själva aktivt valt det.

  • Ess
    Anonym (Orolig) skrev 2019-07-21 11:24:31 följande:

    Eller hur!! Så jäkla idiotiskt! Det är inte sovsal. Då hade jag fattat och inte vart orolig. Jag började nästan tro att det kan vart ett önskemål från tjejen.. men det är min svartsjuka som tänker så (hoppas jag)!


    Han måste ju också godkänna det i så fall.

    Eftersom du är obekväm med situationen så borde du kunna prata med honom så att han delar rum med andra killar.
  • Ess
    Anonym (Orolig) skrev 2019-07-21 11:50:24 följande:
    Du har fel ang min kille, inget jag bara säger. Han är uppväxt i ett extremt feministiskt hem och har höga värderingar när det kommer till kvinnor och dess kroppar och han studerar för att hjälp människor. Mer empatisk/hjälpande person har jag inte träffat. Blå-personlighetstyp som är lojal MEN problemet är hur jag känner svartsjuka och orättvisa. Inte våran relation utöver detta. Det blossar upp innan cuper, oron att de ska dela rum, orättvisan, att de bastar osv. Det sker bara INNAN och EFTER dessa helger. Pga mig. Han och jag kan prata i timmar om detta, det hjälper inte. Känner att jag inte blir tagen på allvar med hans ord (samtidigt han känner sig maktlös).
    Han är inte maktlös, han kan säga ifrån att han vill dela rum med de andra killarna, om det nu är så att de envisas med att para ihop honom med den tjejen. Har aldrig varit med om en förening eller företag som parar ihop killar och tjejer i samma rum.
    Ta inte på dig skulden för HANS val. Har ni inte samma värderingar så ska du nog fundera om ni verkligen är rätt för varann, men prata med honom först om att han faktiskt får ändra vissa saker.
Svar på tråden Hjälp min svartsjuka dödar mig (oss).