Inlägg från: Johanna1986 |Visa alla inlägg
  • Johanna1986

    Missfall? Äcklig bild i inlägget!

    Håller med ovan!

    Jah fick mittmarkeringen i de veckorna. De va betydligt mycket mer än de där. Nen e du orolig så kontakta gyn så går du de svart på vitt<3

  • Johanna1986

    Va skönt å höra! Då tycker i alla fall jagat du också ska ta dem på orden å åka just in när du bli orolig<3.

    Beklagar djupt er förlust av dottern! Måste vara jätte tuft! Får man fråga om ni fått veta orsaken till att ni förlorade er dotter? Har ni fått något svar? Ibland kan man få hjälp med ring i livmodertappen för att hålla den stängt mm. Så frågar bara av omtanke!


    Löken370 skrev 2019-07-28 20:27:52 följande:

    Hej!

    Helt glömt bort att svara :/ men fick komma in på VUL och allt såg bra ut! Fick se ett litet hjärta som slog <3 hon kunde inte se varför eller varit ifrån jag blödde men det viktiga är att allt såg bra ut!

    Dock blöder jag fortfarande vid nästan varje toalett besök och varje gång man ser blodet blir jag lika nervös!

    Gynekologen sa även att det bara är att komma in om jag är orolig och hon förstod mig helt o hållet efter allt som hände i april när jag förlorade mina döttrar i vecka 22.


  • Johanna1986
    Löken370 skrev 2019-08-17 10:02:33 följande:

    Är super tufft :/ men denna graviditet har hjälpt mig mycket i mitt sorgearbete även om det är en stor påfrestning psykiskt.

    Vi har inte fått svar på vad som hände och dom kan inte hitta något tyvärr :/ så vet inte hur tanken är med denna graviditet och hur vi ska följa upp med kontroller osv


    Förstår de! Önskar dej all lyckan!!
Svar på tråden Missfall? Äcklig bild i inlägget!