Inlägg från: Hot Fuzz |Visa alla inlägg
  • Hot Fuzz

    Hjälp vi lever på helfabrikat!

    Som sagt i rubriken: Min familjs näringsintag består till största delen av helfabrikat (mestadels från Hälsans Kök och Annama). Jag försöker att vi ska äta vegetarisk mat må till fre. I familjen finns flera barn från bebis och uppåt. Det blir då till exempel såhär:

    Måndag ricottabit (Findus) med kokt potatis och skivade tomater och gurka

    Tisdag vegetariska burgare (Hälsans kök)

    Onsdag sojanuggets (hälsans kök) med ris och sallad

    Torsdag korvstroganoff på vegetarisk korv. Makaroner.

    Fredag vegetarisk schnitzel med klyftpotatis som jag gör själv i ugnen samt sallad till det

    Lördag hämtpizza/ max hamburgare

    Söndag lasagne (vegetarisk, djupfryst helfabrikat) Vitkålsallad till.

    Jag skulle så gärna vilja servera bättre mat men jag har inga idéer samt starkt begränsad tid fr matlagning efter jobbet.

    I övrigt äter barnen ofta cornflake, smörgåsar med ost och rökt kalkon samt äggröra till kvällsmat m jag inte är hemma.

    Ge mig era bästa tips NU!

  • Svar på tråden Hjälp vi lever på helfabrikat!
  • Hot Fuzz

    Det är i princip därför jag köper djupfryst mat. Enkelt att ta fram ur frys. Men jag skulle verkligen vilja laga något annat än falafel i pitabröd och vegansk korvstroganoff. Det känns helt fel!

  • Hot Fuzz

    Det är i princip därför jag köper djupfryst mat. Enkelt att ta fram ur frys. Men jag skulle verkligen vilja laga något annat än falafel i pitabröd och vegansk korvstroganoff. Det känns helt fel!

  • Hot Fuzz

    Jag äter inte Halloumi eftersom det är så mycket rester av antibiotika och bekämpningsmedel i det. Däremot äter jag Tofu. Det kan man kanske göra stroganoff av?

  • Hot Fuzz

    Jag äter inte Halloumi eftersom det är så mycket rester av antibiotika och bekämpningsmedel i det. Däremot äter jag Tofu. Det kan man kanske göra stroganoff av?

Svar på tråden Hjälp vi lever på helfabrikat!