• DVQ
    Fri 2 Aug 2019 10:08
    701 visningar
    14 svar
    14
    701

    Skulle ni förlåta er vän?

    Kan det finnas andra förklaringar? Någon kanske snott en bild på din man och använder den. Jag skulle nog vilja gräva vidare i det där för att få klarhet.

  • DVQ
    Fri 2 Aug 2019 14:30
    #13
    Sannagem skrev 2019-08-02 13:45:28 följande:

    Man ska inte ha förhållande om man inte litar på sin partner, jag antar du inte har det.. för vänner kan man verkligen inte alltid lita på, särskilt om man inte är jätte nära vänner. I det här läget är det kompisens kompis som är den som vill förstöra det är det enda jag kan tänka mig för som sagt jag vet om den dejtingsidan dom nämnde och har själv varit inne på den för några år sen, vi öppnade en sida på mig faktis och kunde inte hitta min man där så han har ingen aktiv sida förutom den gamla vi hade tilsammans mem den var ej aktiv när vi loggade in... däremot bilden har han på sin facebook, jaa det är faktis så att min man är trogen annars hade jag märkt det minsta lilla!


    Nu vet jag inte om du riktar dig till mig, men hur mycket du än upprepar som en trasig grammofonskiva att man inte ska ha förhållanden om man inte litar på varandra förändrar det inte faktumet att många blir bedragna. En hel del av dem litade säkerligen på sin partner.

    Jag försökte, tvärtemot många andra i tråden, se det från olika håll och inte bara ropa "han ljuger". Villet onekligen ligger nära till hands.

    Som jag ser det finns tre alternativ:

    1 Din man ljuger.

    2 Din kompis/kompisens kompis ljuger.

    3 Något annat har hänt. Bildstöld, identitetsstöld, något helt annat som vi inte ens kunnat tänka oss.

    Om det nu vore alternativ tre, vore det inte synd om en fin vänskap gick i stöpet pga ett fånigt missförstånd? Även om man så klart står sin partner närmast tycker jag att du skulle kunna visa lite av den grundmurade tillit du visar din partner också till din vän.
Svar på tråden Skulle ni förlåta er vän?