Inlägg från: Jemp |Visa alla inlägg
  • Jemp

    Magsjuk hund

    Din sambo verkar inte vara riktigt klok. Du skriver att det är er gemensamma hund dessutom?

    Olyckor inne är inte vanligt (när hunden väl är rumsren) men sånt man faktiskt får räkna med kan hända när man har djur.

    Min hund sover med oss i sovrummet som vanligt vid magsjuka. Man sover ju olika djupt men jag vaknar om han börjar vanka och gny, då får du skynda dig ut. Han blir ynklig så aldrig att jag varken vill lämna honom eller att han ska sova ute, även om det förvisso är rätt varmt nu.

  • Jemp
    Storstadsliv skrev 2019-08-07 17:42:58 följande:

    Tack snälla för era svar! Hunden mår lite bättre än tidigare. Han har fortfarande lite diarré men det mesta av avföringen är i normal konsistens, dock har han spytt två gånger idag. Fortsätter med ris och kokt vit fisk och om han fortsätter att spy så åker jag in. I övrigt är jag nu på jakt efter eget boende tills min kurs är klar och jag kan återvända till min hemstad. Tack för ert stöd och era tips!


    Effektivast tycker jag är att låta bli att ge mat tills 0,5-1 dag efter kräkningarna slutat. Gäller egentligen vuxna hundar men tänker att en 7månaders är tillräckligt stor för att hoppa över nåt mål iaf.
Svar på tråden Magsjuk hund