• Tr0ust

    BIM september 2019

    Sofiiakarin skrev 2019-09-02 12:54:07 följande:

    Jaaa!!


    Men gud så konstigt!!
  • Tr0ust
    Sofiiakarin skrev 2019-09-03 06:49:16 följande:

    Tror det är kört här! Även de ljusa strecken på gravtest så sjönk min temp idag väldigt mycket... Ska aldrig testa med testlagrets gravtester! :(


    Åh nej!

    Vad ligger tempen på? Tycker också att testlagrets är skit.

    Lycka till vännen och kör på nästa ÄL om det inte blev något denna ! <3
  • Tr0ust
    Sofiiakarin skrev 2019-09-03 07:21:21 följande:

    Jaaa fan va lack man blir när man får sådana streck?! Jaa vi får ta nya tag. Hur går det för dig med dina positiva? Har du fått ngn tid för undersökning!

    Här är min temp dipp...


    Ja verkligen! :/ man ska ju kunna lita på ett plus. Ja du hur går det? Samma idag. Fick en tid till KK idag kl 13:30 så jag hoppas att jag får mer svar därifrån. Hoppas att de gör ett VUL & tar blodprov.

    Jag uppdaterar senare :)

    Lycka till!
  • Tr0ust
    Sofiiakarin skrev 2019-09-03 07:50:35 följande:

    Lycka till idag! Hoppas du får svar :)


    Tack så mycket. Ja jag bara känner så man kan släppa det och gå vidare liksom..
  • Tr0ust

    För er som undrar så är jag inte gravid. Inte vad hon kunde se iallafall. Hon så att det kan röra sig om en tidig graviditet som inte syns än, eller ett tidigt missfall, men hon såg inte rester kvar i min livmoder. Min slemhinna var 5.1 mm. Jag glömde ju givetvis att fråga men vad ska den ligga på? :) vi tog dock inget blodprov.

    Inga cystor kunde hon heller inte se. Så det är väl bara att vänta på nästa ÄL :D

    Hur kan rfsu visa svagt positivt på så många test? Vad tycker ni? Borde jag höra av mig till de?

    Kram och tack för alla som har stått ut med mitt tjat. Nu kan jag släppa detta och gå vidare haha

  • Tr0ust
    Lillen 84 skrev 2019-09-05 08:44:41 följande:

    Min är lika. Säger att han vill ha barn. Men jag får bara tjata om sex runt äl. Förra äl kunde han inte komma. Denna äl hade vi sex en gång på dagen med mrst utslag. Men inge mer... Förstår din frustration. Jag skiter snart i detta.


    Usch det måste vara jätte jobbigt. Vill din man ha barn? (Fler barn?)

    Jag och min sambo var inte överens om en 3:e. Jag ville men inte han sedan efter ett tag så började han prata om en till. Och han är ju sexgalen så han tackar junliksom inte nej.

    Men jag känner av din frustration för jag vet hur det känns att vilja ha en till barn och inte han då han va oengagerad. :/

    Ge inte upp utan kämpa! All lycka till dig!
  • Tr0ust
    Habba skrev 2019-09-05 11:17:14 följande:

    Hur gamla är era barn, ni som har sedan tidigare? Hur officiella är ni med bebisverkstaden?


    Mina barn är 8 & 3 år. Ingen känner till mer än 1 vän som också följer denna grupp som jag inte visste först :)

    Annars är det bara jag & min sambo som är medvetna om vad som försiggår ;)

    Själv?
  • Tr0ust
    Längtan201304 skrev 2019-09-06 11:12:30 följande:

    Hej! Skulle verkligen behöva lite hjälp ???? tog ett test igår kväll som visade detta (bifogar bild) sen tog jag ett imorse som va helt blankt hade då kissat 4 timmar innan. Va ska jag tro?????


    Jag hade inte litat på de. Jag fick positivt på de men det visade sig inte att det var någon graviditet.. ta med ett annat test
  • Tr0ust
    Sofiiakarin skrev 2019-09-06 13:13:18 följande:

    Hej hej allihopa! Vi tänker pausa bebisverkstan! Det är jag som tagit det beslutet då jag vill byta jobb. Har känt detta ett tag och innerst inne har jag nog känt att jag vill vänta men ändå velat ha ett till barn. Men nu måste jag lyssna på vad jag vill. Mannen blev först besviken men förstår precis vad jag menar. Jag vill ha ett annat jobb och sen när jag får det så vill jag börja försöka igen! Det känns mer o mer rätt detta beslut. Vi kommer skydda oss mer kondom igen. Vi är unga och behöver inte stressa :) har en liten kille som vi nu kommer lägga all fokus på. Lite sorgligt är det i hjärtat. Men! Det är för det bästa djust nu. ALL LYCKA TILL ER! HOPPAS INTE VI SES I EN ANNAN TRÅD NU UTAN ALLA NI FANTASTISKA KOMMER PLUSSA NU FRAMÖVER! <3


    Fina dig! Kan du inte byta jobb ändå? Och även bli gravid? Jag kommer att sakna dina kloka ord här. Så tråkigt!! :(

    Men all lycka till dig!
  • Tr0ust
    Majja92 skrev 2019-09-10 08:36:35 följande:

    Vågar man lägga till sig på pluss listan nu...? Helt skakig


    Ja men självklart vågar du det. Super grattis!
  • Tr0ust
    Lady K skrev 2019-09-16 19:03:47 följande:

    Nu ger jag mig väl också in lite mer aktivt då jag hade äl i helgen. Denna gång gick äl-testet (CB digital) direkt från rund ring till fast smiley. Är det vanligt att det blir så? Det blev iaf en något tidigare äl så bim borde nog bli 28/9 istället för 30/9. Nu är det "bara" att vänta och se. :)


    Vilket testade du med? De lila är ju de 2 mest fertila dagarna & det rosa är de fyra mest fertila dagarna. På de rosa är det från tom cirkel till fast med en gång. De andra är blinkande till fast :)
  • Tr0ust
    Freya18 skrev 2019-09-17 07:42:19 följande:

    Här är en till som känner noll symptom. Vet att man kan vara gravid trots att symptomen uteblir, men visst tappar man hoppet lite. :/

    BIM om tre dagar ungefär. Har ett test hemma som jag ska spara till efter BIM. Om mensen kommer så ska vi ta ett uppehåll några månader. Vill inte föda under sommarsemestern. Dom har så dåligt med personal och risken är stor att man får åka till ett annat sjukhus och då får vi åka väldigt långt. Är rädd för att föda trots att allt gick bra med första barnet som föddes flera veckor för tidigt. Han skulle egentligen ha kommit under semestertiderna och jag var såå orolig hela graviditeten att jag inte skulle få föda där. Jag jobbar själv inom akutsjukvården och har fått se hur hårt personalen får anstränga sig för att vården ska gå runt.

    Är jag ensam om att tänka så här?


    Jag är inne på samma spår som dig. Tar det sig inte nu väntar vi också :) helt normalt att känna så :)
Svar på tråden BIM september 2019