• Lillfina

    BF MAJ 2020

    Agronomen skrev 2019-08-24 16:57:26 följande:

    Jag känner likadant, men kunde inte hålla mig från att berätta för mamma och en nära vän på jobbet. Ville kunna ha någon att dela tankar och känslor med :)


    Ja gjorde vi första gången med. Känns så overkligt. Kommer inte ens ihåg -15 hur jag kände efter jag plussa. Hehe
  • Lillfina
    Tnelavibma skrev 2019-08-25 10:38:16 följande:

    Vi har BF 3 maj <3. Har redan vetat en vecka. Starkt + på dag 10 i måndags. CB säger idag gravid 2-3v

    Dödsorolig idag dock efter tempdipp (NC) och matförgiftning eller annat knas med magen efter kräftskiva igår. Har sprungit på toa (nr2) typ varje timme efter massiv magkramp runt 08 och "bråttom" gångerna därefter...

    Ledsen, rädd och orolig =(


    Det är tyvärr kritiska veckor fram till v12 då sjuker de drastiskt men jag tror inte dina symtom har nått med graviditeten och göra iaf inte hall nr2 toabesök. :)
  • Lillfina
    Liit skrev 2019-08-24 07:02:23 följande:

    Plussat här med. Vecka 3+6 så tidigt än, hehe. Andra barnet <3


    2a barnet för mig med :)
  • Lillfina
    Liit skrev 2019-08-24 07:02:23 följande:

    Plussat här med. Vecka 3+6 så tidigt än, hehe. Andra barnet <3


    2a barnet för mig med :)
  • Lillfina
    Tnelavibma skrev 2019-08-25 12:11:11 följande:

    Absolut. Är mycket medveten om att det är som mest kritiskt tom v12. Dock så handlade min oro om tempdippen och huruvida andra varor med om detsamma och ändå fått behålla den lilla i magen. Det och om magproblemen kan påverka temperaturen så den blir lägre


    Tyvärr så kan jag inget om temp metoden! :)
  • Lillfina

    Nu har jag ej varit inne på ett tag och många som skrivit så kan inte läsa alla inlägg.. Är i vecka 8+3. Inget illamående men är ohälsosamt trött. Har inskrivning den 18 okt och 25 okt kub/ultraljud (på min födelsedaf) så jag längtar ihjäl mig. Dock tyckte jag att jag fick väldigt sena tider till mvc i jämförelse emot min första grav. Nån som med fått sen inskrivning och ultraljud ?

  • Lillfina
    viljaa skrev 2019-09-28 06:31:56 följande:

    Hej!! Grattis till graviditeten :) jag är också mest trött. Jag har inget att jämföra med eftersom detta är min första graviditet men precis som du upplever jag att jag fått väldigt sena tider. Jag är v9+1 idag och har KUB först 25 okt när jag är i 13+1 , dvs v 14 och inskrivning 15+5 alltså v16!! Är detta normalt?


    Aldrig hört att man har inskrivning efter kub ????. Då har vi kub samma dag iaf :)
  • Lillfina

    Hej var på inskrivning och provtagning idag. V 11 +3 och kub är nästa fredag på min födelsedag (snacka om bästa presenten någonsin om allt ser bra ut). Längtar för mkt som alla andra här. Dagarna är långa.

    Min undran är hur tänker ni kring berätta för chef och kollegor innan kub? Saken är den att jag jobbar 2 jobbhelger på raken nu och pmöte 2 dagar innan kub. Jag vet inte hur min kropp ska orka de då jag e ohälsosamt trött och jag vill bara säga de så det vet varför. Orkar inte med bortförklaringar eller ljuga. Eller ska man bara bita ihop efter kub :(

  • Lillfina
    jevana skrev 2019-10-18 12:55:09 följande:

    Vad roligt med kub till födelsedagen! Jag har tänkt lika men får vänta tills 4 dagar efter min födelsedag :D har kub på torsdag.

    I min förra graviditet berättade jag tidigt. Kände att om det gått dåligt hade jag också berättat om det för min chef, så det var inget problem att hon visste före Kub. Skulle det gå illa i dessa veckor så skulle det sannolikt ändå kräva några dagars sjukledighet så då skulle det kanske ändå komma fram också. Med det sagt så strävar jag den här gången till att hålla det för mig själv tills jag är mer säker, arbetssituationen är så annorlunda nu..


    Då kör vi nästan samma dag. :)

    Min förra graviditet berätta jag rätt sent faktiskt då jag kunde dölja de rätt länge och mådde prima ballerina.

    Men nu så börjar jag redan bli fet (vet att de mesta är organ som trycks undan och mkt uppsväldhet men ändå ????. Plus min ohälsosamma trötthet och viljan att orka är noll. Känner mig inte alls positiv på jobbet ????. Jag funderar kring att vad gör de om jag går ut några dagar innan kub eller några dagar efter kub. Vill de sig illa så är de ingen större skillnad på dagar. Men samtidigt vill man ju veta och se så de är nått i magen.
Svar på tråden BF MAJ 2020