• Anonym (Ben H. Ur)
    Wed 11 Sep 2019 08:16
    980 visningar
    30 svar
    30
    980

    Googla på f d KK?

    Vad tror ni om man upptäcker att ens partner googlar med jämna mellanrum på en kortvarig kk som fanns i bilden innan jag själv blev tillsammans med henne? 


    Är det ren nyfikenhet eller ska man börja ana ugglor i mossen när detta upprepas och det kollas på Ratsit, Linkedin, Facebookprofil osv? 


    Vill helst inte konfrontera henne med min upptäckt, utan i s f avvakta lite och se om det fortsätter/eskalerar eller helt stannar av. Och skulle det tyda på det värsta så vill jag samla bevis för att bli helt säker.


    Jag tycker att det känns obehagligt med detta googlande och förstår inte riktigt varför, då vi har en bra och god relation

  • Svar på tråden Googla på f d KK?
  • Wed 11 Sep 2019 08:26
    #1
    -1

    Oj, vilket stalkerbeteende du har.... jisses!!

    Du behöver hjälp.....

  • Wed 11 Sep 2019 08:33
    #2

    Varför spionerar du på henne? Hur vet du vad hon letar efter?

  • Anonym (Chill­et)
    Wed 11 Sep 2019 08:36
    #3

    Snälla nån, jag har vart förlovad i 2 år och googlar fortfarande på mina ex ibland. Bara nyfiken pga vår historia. Har inget att göra med känslor eller attraktion.

  • Anonym (Cleo)
    Wed 11 Sep 2019 08:56
    #4

    Jag googlar mina ex och gamla ligg lite då och då. Vi har ingen kontakt alls så det känns weird att fråga på Facebook eller liknande. Vissa finns inte ens där heller.

    Så då kör man lite Google och får lite info om vart de bor, var de jobbar med osv.

    Ser inga problem med det alls. Jag har inga känslor utan är bara lite nyfiken på om livet varit snällt mot dom. På samma sätt som om man googlar gamla klasskamrater.

    Är själv gift.

  • Anonym (H)
    Wed 11 Sep 2019 08:58
    #5

    Jag googlar mina ex och fd kk ibland bara för att jag är nyfiken. Har absolut ingenting med känslor eller annat att göra, bara nyfikenhet på var de bor och med vem. Kul bara!

  • Wed 11 Sep 2019 09:04
    #6

    Tycker det kan vara rätt stor skillnad på vad som googlas på.
    Om det är sökningar som mer eller mindre handlar om nyfikenhet, eller kanske för att undvika att hamna på samma fest, samma plats, är det ju en sa.
    Men om man regelbundet googlar på typ samma bild för att se just den, så kan man anta att det mer handlar om känslor som fortfarande finns kvar. Och då är det så klart lite annorlunda. 

    Tyvärr är det ju så att om du konfronterar, så känns det lätt som ett svek från din sida Trots då att det egentligen kanske är partnern som svikit.
    Och på samma sätt som den som googlar inte mår bra av att inte kunna släppa, så kommer heller inte du må speciellt bra av att kontrollera.
    Så försök göra en bedömning om vad det handlar om, innan du funderar på att gå vidare.

  • Wed 11 Sep 2019 09:07
    #7

    Om du själv känner att ni har en bra relation med varandra, våga lita på den känslan!  Förstör inte något genom att dra upp detta med henne, det är troligen helt oskyldigt!
    Jag "kollar upp" både gamla ex. fd kollegor och dylikt ibland av nyfikenhet. Ibland kommer man att tänka på någon person och får lust att kolla runt lite! När möjligheten finns liksom..
    Ungefär som om jag träffar på någon gammal kompis på stan och passar på att fråga om någon annan gemensam bekant liksom!

  • Anonym (G)
    Wed 11 Sep 2019 11:08
    #8

    Varför ska du samla bevis. Det hon gör är inte olagligt. Lägg ner innan DU gör något olagligt.

  • Wed 11 Sep 2019 11:53
    #9

    TS, gör en ny tråd om några dar där du är tjej och det är din kille som googlar på gamla kk och ex. Då kommer du att få HELT andra svar. Det som nu heter nyfikenhet blir då respektlöshet och det som nu kallas stalkerbeteende heter då magkänsla och i det fallet ska du gå på den...

  • Wed 11 Sep 2019 12:03
    #10
    Tecum skrev 2019-09-11 11:53:43 följande:

    TS, gör en ny tråd om några dar där du är tjej och det är din kille som googlar på gamla kk och ex. Då kommer du att få HELT andra svar. Det som nu heter nyfikenhet blir då respektlöshet och det som nu kallas stalkerbeteende heter då magkänsla och i det fallet ska du gå på den...


    Där har du förmodligen, och tyvärr, mycket rätt i.
Svar på tråden Googla på f d KK?