Inlägg från: CitronTulo |Visa alla inlägg
  • CitronTulo

    Googla på f d KK?

    Om du själv känner att ni har en bra relation med varandra, våga lita på den känslan!  Förstör inte något genom att dra upp detta med henne, det är troligen helt oskyldigt!
    Jag "kollar upp" både gamla ex. fd kollegor och dylikt ibland av nyfikenhet. Ibland kommer man att tänka på någon person och får lust att kolla runt lite! När möjligheten finns liksom..
    Ungefär som om jag träffar på någon gammal kompis på stan och passar på att fråga om någon annan gemensam bekant liksom!

  • CitronTulo

    Tänker att anledningen till att hon googlar och kollar upp denna person återkommande bör väl vara att hon INTE har någon koll på personen ifråga IRL, dvs att det är en person som hon INTE har någon kontakt med?
    Givetvis kan det vara så att det är en person som hon tänker på och som betydde/betyder något för henne. Och det kanske inte är så kul att veta om som partner.. men behöver ju inte betyda att de har något förhållande bakom din rygg, eller att hon ens önskar sig att ha det.

    Förstår att detta känns stort om det finns en historia som gör att du av andra anledningar redan är misstänksam. Detta är ju dock något som vi trådskrivare inte kan ta ställning till då vi inte vet er historia.

Svar på tråden Googla på f d KK?