Inlägg från: Anonym (Jag med) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag med)

    Noll sexlust

    Jag äter också antidepressiva och har knappt någon sexlust. Jag har fördelen att jag blir våt ändå och kan ha sex utan sexlust. Testat glidmedel?

  • Anonym (Jag med)
    Anonym (Lustsökaren) skrev 2019-10-01 12:36:51 följande:

    Det är ju inte ens lite roligt att ha sex utan sexlust? 


    Vem har sagt att sex måste vara roligt? Vill man ha ett förhållande så ingår sex. Oavsett om man har lust eller inte. Eller så kan du suga av honom?
  • Anonym (Jag med)
    Anonym (Lustsökaren) skrev 2019-10-01 12:59:27 följande:

    Jävlar i havet vilka syner ni har. Ni menar alltså att jag ska ''ställa upp'' och låta honom ligga med mig trots att jag själv inte har lust? 

    Och avsugningar ger jag bara när jag känner för det, jag är ingen docka som gör sånt så fort han vill. Hur jäkla kvinnoförnedrande tänk har ni egentligen?!

    ''Ställ upp och var glad, eller dö ensam'', är det kontentan?


    Ja, i ett förhållande ställer man upp. Antingen sex med glidmedel eller avsugningar. Så har alltid jag tänkt iaf.
  • Anonym (Jag med)
    Anonym (Lustsökaren) skrev 2019-10-01 13:34:11 följande:

    Spontant så känner jag att du behöver höja dig själv och se ditt eget värde, för att ha sex utan lust måste ju kännas för jävligt. 

    Jag har själv ''ställt upp'' tidigare men har känt mig som ett objekt, så det skulle aldrig falla mig in att göra det igen. 

    Menar du på riktigt att det känns okej för dig att någon annan ligger med dig när du själv egentligen inte vill och kanske vill ''ha det överstökat'', och bara gör det för hans skull?


    Du gör såklart som du vill. Vill du leva ensam så får du göra det, vill du ha en partner så har du sex helt enkelt.

    Jag har aldrig fått orgasm vid sex så jag vet ju inte vad jag går miste om. De män jag legat med har kommit väldigt fort så jag har inte behövt låtsas särskilt länge.
Svar på tråden Noll sexlust