• MrFlex

    Noll sexlust

    Jag tror att det bästa du kan göra på kort sikt är att vara tydlig med dina känslor och tankar kring sex. Gå in i förhållandet med ett tydligt kontrakt så att det inte blir onödiga slitningar senare. Det är ju ofta(alltid) underförstått att ett förhållande ska innehålla ett aktivt sexliv där båda har lust och vill. På samma sätt som att det oftast är outtalat om att vi förväntas vara monogama i en relation. Vill någon avvika från detta så bör man vara tydlig med detta från dag1.

    Jag personligen skulle inte vilja ha en seriös relation med någon som dig. För mig är sex en viktigt ingrediens i en monogam parrelation. Det skulle vara tråkigt att med tiden få lista ut att du inte har någon lust och mest ställer upp (även om det troligtvis skulle märkas ganska snabbt).

    Sexuell kompatibilitet är precis lika viktigt som andra saker i ett förhållande. 

    Steg två är så klart att försöka laga lusten. Steg ett är så klart att sluta med p-piller. Varför ens ta dessa om du inte har någon sexlust? De hjälper ju inte mot jungfrufödsel:D

    Biverkning från antidepp är ju vida känd. Möjligt att testo hjälper i detta fall men oftast är kvinnlig hormonell lust beroende av rätt nivå av både östrogen och testo.
    Det finns naturläkemedel som kan ha en marginell men märkbar påverkan. L-arginin (om du inte har en störning på hypofysen) och Tribulus terrestris (ört) för att öka nivån av testosteron.

Svar på tråden Noll sexlust