• Dhalia

    Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet

    Brösten är fortfarande ömma tror jag kände lite konstigt igår haha :D

  • Dhalia
    Grustradgarden skrev 2020-09-06 07:17:14 följande:

    Hur räknar man graviditeten? Räknar man två veckor före insättning som förra mensens första dag, i mitt fall 13/8 eller den vanliga mensen, 11/8? :)


    Man räknar äggplocksdagen som befruktningsdagen och två veckor bakåt från de då :) vilken vecka blir det då för dig:)
  • Dhalia
    Trädet91 skrev 2020-09-05 19:41:18 följande:

    Haha ja men visst gör man! :D

    För mig kom missfallet vid denna tidpunkten förra gången. Denna gången har jag testat med CB veckoindikator vid två tillfällen och har då kunnat se att den först visade 2-3v till att igår öka till +3 v. Bara det är ju bättre än förra gången då jag bara kom till 1-2v så det känns också bättre för mig denna gången men man vet aldrig. Vi får hoppas på det bästa!


    Jag fick på testdagen v1-2 med CB, har också en till hemma som jag tänkte ta innan ultraljudet för att se då det borde absolut stå 3+. Men fortsatte det visa till dig v1-2 även vid denna tidpunkten? Jag och du är ju lika långt. Efter testdagen tog jag bara två till rfsu och man kunde se tydligt att det blev starkare hela tiden tog med några dagars mellanrum.
  • Dhalia
    Trädet91 skrev 2020-09-06 09:19:27 följande:

    Förra gången tjuvtestade jag med cb på rd 8 och fick 1-2. På testdagen rd 12 ansåg jag att det borde ha ökat till 2-3v men det stod fortfarande 1-2v. Exakt en vecka efter testdagen började de bruna flytningarna komma innan missfallet kom som då var vid den här tidpunkten, motsvarande nu på tisdag.

    Den här gången stod det 2-3v på rd 12 som var testdagen. Jag tjuvstartade redan på rd 7 med vanligt test och fick då positivt.

    Sedan tror jag inte att man skall tro alltför mkt på veckoindikatorn. Läste att det kan vara väldigt individuellt beroende på om man är hög- eller låghormonare. Att du har fått tydligt starkare test med några dagars mellanrum borde ju vara ett gott tecken! :) För mig var strecket lika starkt efter testdagen förra gången och det blev aldrig någon skillnad även om jag väntade några dagar.


    Ruvade du då på en blasto eller 2-3dagars? Jag tyckte ju också det kanske borde stått till mig 2-3v för på testdagen var jag i v4+2, men alla streck var så svaga på testdagen så vet inte om implantationen blev lite sen eller om jag tillhör gruppen låghormonare, förra graviditeten mådde jag inte så dåligt heller att jag spydde var typ lite illamående då å då bara även senare i graviditeten runt v8. Å nu testade jag bara för jag skulle sluta med lutinus för att se att det blir starkare å har inga fler rfsu test.. kanske får släppa alla tester nu och bara ta allt som det kommer blev lite stressad när jag läste de här med dig och Alex haha :)
  • Dhalia
    Trädet91 skrev 2020-09-06 17:47:38 följande:

    Oj! Inte meningen att göra dig orolig! Jag tror som sagt var att det är väldigt individuellt! Har läst om många som bara har fått som mest 1-2v fastän att allting har gått bra ändå så det behöver ju verkligen inte betyda något. Jag har båda gångerna fått en 6-dagars blasto och kunnat testa positivt på rd7 men inte rd 5. Har även läst om vissa som har kunnat plussa på rd 5 så tror att man utsöndrar olika mängd hormoner och därför blir testerna väldigt individuella. Hoppas inte att jag gjorde stressad :(


    Ja hittade också en tråd där en hade segare stegring men bebisen mätte rätt i v7 ändå och allt gick bra för henne. Men de är lite stressande med dessa tester man vill ju gärna de ska visa rätt :) jag tror jag testar samma dag som ultraljudet det sista CB då bör den visa 3+ om inget är galet känner jag :)
  • Dhalia

    GlitterLina, försöker ni själva under stimuleringen eller är det ett FET med stimulerad cykel??

  • Dhalia
    Grustradgarden skrev 2020-09-11 16:32:55 följande:

    Så fint! Härligt att det går åt rätt håll.

    Jag ringde Sahlgrenska imorse för att boka tid för vul. Fick tid när jag är i 8+1. Är det vanligt? :)


    Ja det är en lättnad speciellt för igår kändes de som brösten slutade ömma så blev orolig att det började dala.. den här oron haha

    Ja det är det nog, har för mig dem sa dem bokar i v7-8 inte tidigare än så. Vet inte om någon annan fått i v6 av någon anledning brukar ju vara svårare ju mindre det är :)
  • Dhalia

    Alex1992, va jobbigt så himla orolig man blir :(.. jag har ingen erfarenhet av blodtester men låter ju från CB som det ökar. Sen ökar det för lite för att sedan minska det kan man ju aldrig vara säker på exakt när det sker.. man har ju läst de ska fördubblas varannan dag men har läst på familjeliv för vissa kan de va mindre än så och ändå gå bra så är ju inte på pricken dubbelt upp. Hoppas det bara är tillfälligt vissa kan ju blöda till och från ganska länge och att det går vägen om det nu är till någon tröst :(

  • Dhalia

    Försökermedivf, Trädet91, ja de är en lättnad hade lite ångest att de skulle visa för lite :)

Svar på tråden Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet