Inlägg från: Solblomma30 |Visa alla inlägg
  • Solblomma30

    Behöver råd från er som varit på ALV

    Vi har varit på ALV fem gånger, både under hög- och lågsäsong och tyvärr har det varit väldigt mycket folk oavsett när vi åkt. Man ska nog ha lite tur för att det inte ska vara trångt även under lågsäsong. Är det fint väder och helg så är det alltid mycket människor på ALV. Vi har inte brytt oss om det där med karaktärerna och teatrarna. För våra barn har den stora behållningen varit leken.

    I år när äldsta var 6,5 så sa hon att Ronja Rövardotter-teatern var det bästa med besöket men hon hade absolut tyckt att det var jätteroligt även utan teater och karaktärer. Eftersom parken är så stor tycker jag att man ofta missar karaktärerna i vimlet ändå. De enda vi sett när vi gått runt under högsäsong är Prussiluskan, Kling och Klang och DunderKarlsson och Blom. Pippi brukar sitta vid sitt hus, men där blir det så tydligt för barnen tycker jag att det är en vuxen som är Pippi, så de brukar inte bli så glada att se henne. För våra barn är Pippi flickan i filmerna liksom.

    Vi har alltid tyckt att en dag räcker, absolut. Vill man se tre-fyra teatrar (med en treåring vill man troligen inte det) så är nog två dagar att föredra.

Svar på tråden Behöver råd från er som varit på ALV