Inlägg från: Soligtochfint |Visa alla inlägg
  • Soligtochfint

    BF augusti 2020

    Kul att läsa hur alla har gjort :) igår kväll fick jag rosa flytningar och en pytteliten sträng med rött blod i, kändes väldigt konstigt i underlivet, typ som ett tryck då mensen ska komma....idag är det väldigt ljust rosa :( är så orolig och ledsen

  • Soligtochfint
    Anonym (tredjegången) skrev 2020-01-02 14:15:38 följande:

    Jag har exakt likadant just nu.. Idag ljust rosa (ibland). Igår en flytning med en röd blodstrimma i. :( 


    Åh det är så ledsamt :( jag fick en tid för vul imorgon...jag är så nervös
  • Soligtochfint
    Anonym (tredjegången) skrev 2020-01-02 14:15:38 följande:

    Jag har exakt likadant just nu.. Idag ljust rosa (ibland). Igår en flytning med en röd blodstrimma i. :( 


    Var precis på ultraljud och där fick vi se ett hjärta slå!! Grät av lättnad och lycka <3 hon hade svårt att mäta men hon trodde jag var längre gången än vad maskinen visade då hjärtslagen var så tydliga, vi går efter senaste mensen som var 8 veckor sedan sa hon :)
  • Soligtochfint
    Jooosen skrev 2020-01-03 11:50:54 följande:

    Åh grattis! Är du i vecka 8+0 då?


    Ja jag är lite osäker, maskinen mätte till 5+2 men hon sa att det inte kan stämma då hjärtat var så tydligt, hon sa att det var svårt att säga nu men att vi får gå efter senaste mensen, så borde vara typ 8+2 så kanske :)
  • Soligtochfint
    Jooosen skrev 2020-01-03 12:33:54 följande:

    Aha jag förstår! Då ligger vi väldigt lika :). Är i vecka 8+0 idag! Bf 14/8


    Så roligt! Hoppas att allt går bra nu :)
  • Soligtochfint

    Vad har ni för symtom? Mina kommer och går, men trött är jag konstant...har kräkts några gånger, men bara ibland, senast i fredags men lördag och idag har det varit lugnt, brösten gör mest ont på kvällarna fast idag har dom ömmat hela dagen, känns skönt att ha symtom samtidigt som jag börjar tröttna på att ha ont i brösten xD sen har jag molvärk, som är som mensvärk lite till och från...hur är det för er andra? Tror jag är i vecka 7 eller 8

  • Soligtochfint
    Myselfandi skrev 2020-01-05 19:42:26 följande:

    Mina bröst ömmar också till och från. Mest på dagarna. Illamående ibland men bättre nu än för någon vecka sen. Molvärk, mest i ländryggen och ljumskarna. Absolut trött! Jag har varit ledig sen 20/12 så har vilat mest hela tiden. Är lite orolig för hur det blir när jag börjar jobba igen. Är det din första graviditet?


    Då har vi nästan lika symtom :) nej det är min fjärde, dom 3 tidigare har slutat i missfall, men denna gång har vi fått se ett hjärta slå! <3 så långt kom vi aldrig i dom tidigare graviditeterna. Är det din första?
  • Soligtochfint
    Myselfandi skrev 2020-01-05 21:36:43 följande:

    Å vad härligt med positiva framsteg :) Jag håller tummarna för dig! Vi har ett MA och ett MF bakom oss. Så håller tummarna för att det går vägen den här gången :)


    Hoppas verkligen allt går bra för oss! Denna gång måste det vara våran tur :) vill bara att tiden ska gå fooort nu :)
  • Soligtochfint
    Myselfandi skrev 2020-01-06 10:57:05 följande:
    Det borde det absolut vara! Känner du någon skillnad i symtom och liknande jämfört med de tidigare graviditeterna? Jag har mått rätt illa, det har jag inte gjort tidigare. Men det är bättre nu! I övrigt har jag en mer positiv känsla en tidigare, då hade jag från början en känsla av att någonting inte var rätt. Jag hoppas också att tiden går fort. Vilken vecka är du i?
    Det jag kände i tidigare graviditeter var att jag kände mig förstoppad och gasig fast jag gjorde nummer 2 typ 3 gånger om dagen xD trött och ömma bröstvårtor. det jag känner nu är trötthet och ömma bröstvårtor, samt lite illamående vissa dagar, har kräkts några gånger bara men nu har det varit lugnt i 3 dagar. Något som skrämmer mig är att jag vakade inatt av att jag hade så fruktansvärt ont i magen, höll i sig i ca 5-10 minuter sen försvann det. Nu när jag var på toa och torkade mig så var det lite gulbrunt :( fick sånt hopp när vi fick se hjärtat slå i fredags och nu är jag lika rädd igen som innan :(
Svar på tråden BF augusti 2020