Inlägg från: Soligtochfint |Visa alla inlägg
  • Soligtochfint

    BF augusti 2020

    Hoppar in här då jag plussade igår! :D kollat med gravid appen som säger BF 19 augusti 2020, men vet att det är lite fel då jag fick min ägglossning på cykeldag 26... 11 dagar försent... men men jag är överlycklig att det tog sig då vi har försökt sedan i somras efter 2 jobbiga missfall. 

  • Soligtochfint

    Hur gör ni för att få så tidiga ultraljud? I min tidigare graviditet frågade jag efter ett tidigt ultraljud men fick ett nej och sa att det gör dom tidigast i vecka 18 :(

  • Soligtochfint

    Ska det vara lugnt att ha sex dom första graviditetsveckorna? Jag får rosa flytningar efter sex så nu vågar vi inte ens ligga xD Tror jag är i vecka 5

  • Soligtochfint
    Patzy90 skrev 2019-12-25 09:04:48 följande:

    Jag är super nyfiken på att höra vilka graviddymtom ni har nu?

    Jag mår oftast illa på kvällen. Är super lugn och har inte så mycket aptit. Min bröst är lite svullna men inte ömma. :)


    Jag har större och ömma bröst, i förrgår och igår gjorde dom sjukt ont idag lite mindre. Har varit lite illamående en snabbis när jag är hungrig men inte så att jag spytt :)
  • Soligtochfint

    Någon som vet hur det är att äta mögelostar när man är gravid? Åt en liten bit brie och ädelost sedan sa någon till mig att det inte är bra att äta det som gravid...kan det vara skadligt då jag bara åt en liten bit? Blir orolig för allt just nu

  • Soligtochfint
    Jooosen skrev 2019-12-31 10:07:13 följande:

    Jag råkade oxå äta lite brie för nån vecka sen. Läste sen på livsmedelsverket att man inte ska äta det. Men du behöver inte ha ångest om du råkat käka lite. Men hädanefter ska man nog undvika det om jag läste rätt..


    Okej, tack för svar :) jag tycker det är så svårt att veta vad man kan äta och inte, fast att jag varit på 3 hälsosamtal med barnmorskan xD har varit gravid 3 gånger fast alla har slutat i missfall...ber till gud att denna vill stanna!
  • Soligtochfint
    Jooosen skrev 2019-12-31 10:37:56 följande:

    Åh vad jobbigt :( i vilken vecka fick du missfall? Håller tummarna att denna stannar!!


    Första gången en vecka efter mensen skulle kommit, andra gången började jag blöda i V8, vul visade då att det avstannat i vecka 5, och tredje gången en vecka efter att jag plussat :/
  • Soligtochfint
    Jooosen skrev 2019-12-31 11:41:28 följande:

    Okej vad jobbigt! Hur långt har du kommit nu?


    Jag tror att jag är i vecka 6, är inte riktigt säker. Du då?
  • Soligtochfint
    Jooosen skrev 2019-12-31 12:52:35 följande:

    Alright! Jag är i vecka 8. Första graviditeten ever. Kämpat med o få till den i typ 3 år så jag hoppas så innerligt att det ska gå vägen!


    Vad skönt att äntligen lyckas! Hoppas allt går bra för oss allihop här inne :)
  • Soligtochfint

    Ni som inte valt att avslöja graviditeten för någon än. Vad hade ni för ursäkt för vännerna för att inte dricka alkohol? Jag har skyllt på jobb hela jul och nyår och alla har trott att jag är gravid! Men jag har bara nekat det xD hur har det gått för er andra?

Svar på tråden BF augusti 2020