• Anonym (Lidia)

    Radera kärlek?

    Jag har ett sådant jätteproblem. Det tär på mig dag som natt och jag kan varken sova, äta eller jobba ordentligt på grund av detta.

    Jag är kär. Vilket naturligtvis ska vara underbart. Och det är det, men det är just det som är problemet. Jag är kär i en man och gift med en annan.

    Jag och min man har varit gifta i 9 år. Jag var bara 17 när vi gifte oss för vi var rätt strängt uppfostrade. Min man är en god man, lite konservativ men god. Men han säger aldrig något snällt till mig. Nu låter jag gnällig, jag fiskar inte efter en massa komplimanger men ibland hade det varit trevligt att höra något om sitt det jobb jag lägger ner på barn och hem. Bara en liten "jag ser dig och ser att du också är trött"-gest typ.

    Där vi bor så jobbar det en vaktmästare som är uppväxt i samma samfund som mig och min man fast han är cirka 10 år äldre. Min man känner honom litegrann men är inte nära vän med honom. Jag hade bara sett honom lite snabbt innan min man presenterade oss.

    Efter det har han varit hemma hos oss otaliga gånger på grund av vår tvättmaskin som krånglar. Efter första gången blev jag kär. Jag vet inte vad jag blev kär i men jag blev kär. Han är vacker, försiktig men ändå manlig. JAG ATTRAHERAS AV HONOM. Och han tittar alltid väldigt mycket på mig. Långa blickar. Jag ser honom utanför fönstret på gården varje dag. Kan inte låta bli att titta ut. En gång stötte vi ihop med varandra i källaren när jag skulle slänga soporna och det blev alldeles tyst. Jag var tvungen att skynda därifrån för jag var helt säker på att det skulle kunna ske något som inte får ske.

    Jag drömmer om honom på natten. Tänker på honom på dagen. Drömmer hur ett liv med honom hade sett ut.

    Jag vet inte alls hur jag ska bli av med dessa fantasier. Ju mer jag försöker bli av med dom desto mer tänker jag på honom. Det blir inte bättre av att vi ses ute varje gång jag ska till affären eller hämta på förskolan.

    Jag vill inte lämna min man, jag älskar min man. Hur kan jag radera kärleken till den andra mannen?

Svar på tråden Radera kärlek?