• t1000

    Hur viktigt är sex för dig i ett förhållande?

    Klokt inlägg TS. Håller med dig precis.

    Skulle aldrig palla vara i ett förhållande utan sex eller sex för sällan.

    Så ja det är grundläggande för ett förhållande för mig. Alltså mycket viktigt.

  • t1000
    Anonym (Bra!) skrev 2019-12-15 10:53:03 följande:

    Ja det pratade mitt ex om också, om att det dåliga sexlivet spillde över på alla andra delar av relationen. Gissa om jag bara kände mig som ett hål till slut. Som att sex var det enda viktiga för honom i förhållandet. Jag sa någon gång till honom att det bara känns som om vi är KK. Tror han blev ledsen, men jag kunde inte känna att han tyckte om mig som person, jag trodde och tänkte hela tiden att han bara var ute efter sexet med mig. Och när han inte fick det han ville ha i sängen så ville han göra slut.

    Han tjatade inte om sex, han gjorde slut delvis pga att han inte tyckte vårt sexliv var bra. Gissa då om man bara kände sig som en KK.


    Om sex inte är viktigt för dig . Var tydlig med det innan du träffar någon.

    För det flesta ingår sex i ett förhållande. Annars blir bara som kompisar.
  • t1000
    Anonym (Bra!) skrev 2019-12-15 10:59:16 följande:

    Det handlar inte om det, jag är livrädd för att killar bara vill ha sex med mig. Jag vill inte vara en KK, jag vill vara en flickvän eller fru. Jag vill också ha sex i ett förhållande men det är långt ifrån det viktigaste, är det det viktigaste i ett förhållande så tycker jag mer att man är KK och inte ett kärlekspar.


    Det är skillnad på KK och flickvän. Skillnaden är att med en flickvän har man ett kärleksförhållande med allt som ingår i det precis som du säger och man är exklusiva. Men man har också sex.

    Jag tolkar det som att sex inte är så viktigt för dig ? Du har ganska låg lust ?
Svar på tråden Hur viktigt är sex för dig i ett förhållande?