• LLW

    BF september 2020

    Hej!

    Tänkte äntligen våga skriva här. Vår resa har varit lång och riktigt tuff, med många års försök, fyra ivf behandlingar och tre missfall innan vi kommit hit, till vecka 10+2.

    Vi har redan gjort 5 ultraljud pga vår historik och mycket blödningar sedan plusset. Det senaste missfallet var nämligen en tvilling, som vi tror dog i vecka 5, och resterna finns fortfarande kvar.

    På ultraljudet idag fick vi se en sprallig liten krabat som viftade på ben och armar <3

    Det ska bli roligt att följas på vägen!

    Bf är 6/9!


  • LLW
    Önskarbebis2020 skrev 2020-02-13 08:37:17 följande:

    Tyvärr kommer resan sluta för oss idag när jag åker upp till kk och tar emot tabletter för att avsluta graviditet.

    Gjorde vul i tisdags, v7+5 och tyvärr hade hjärtat precis slutat slå dagarna innan. 2 läkare kollade och konstaterade att detta precis hade hänt då allt annat var perfekt. Jag sökte för ont i sidan och jag hade bara ?tur? att jag åkte in för vul. För detta är ett MA och jag har kvar alla symtom fortfarande så som illamående, ömma bröst och stora ådror på brösten samt inga blödningar alls. Annars hade jag lätt kunnat gå flera veckor till utan att förstå att bebisen dött i magen. Jag säger därmed lycka till, till er alla andra och hoppas att alla era graviditeter går som de ska. Ta hand om er!


    Jag beklagar verkligen <3 missfall är så vidrigt tungt att gå igenom, jag hoppas att avslutet går smärtfritt för dig, iallafall fysiskt, och att du repar dig snart! Kram!
Svar på tråden BF september 2020