Inlägg från: lövet2 |Visa alla inlägg
  • lövet2

    Så där, nu har jag sett första delen! Jag var tvungen att vänta in äldsta dottern. I fjol lurade jag henne att börja se, så nu i år ska vi följa det från start.

    Det är i alla fall väldigt många människor där, men de första två veckorna brukar i och för sig flera stycken ge upp och åka hem. Jag tänker inte sätta mig in i folk för mycket innan det har stabiliserat sig.

  • lövet2

    Jag gillar inte att storbonden började med att ljuga för de andra. Att hon sade att de bara hade en vecka på sig, bara för att få dem att jobba hårdare ...

  • lövet2

    Nu har jag tittat i kapp. Jag har jobbat och haft sjuk mamma och barnbarn med hjärnskakning, så jag kom lite efter i programmen.

    Bara två avhopp hittills, så det kommer säkert fler. Jag har ingen solklar favorit än, för det är flera som man liksom inte "känner" än. Har ingen som jag tycker riktigt illa om heller.

    Det mest spännande just nu, är det här med att torparna ska få välja ut två farmare som ska tvångsförflyttas. Det kan slå hårt mot dem som har pakter!

  • lövet2

    Jag tycker också att Momma har vuxit. Efter första avsnittet tyckte jag han var en idiot. Dåliga skämt och korkade uttalanden. Sedan dess har han blivit mer normal.

    Jag har knappt lärt mig några namn, men jag gillar den där mannen som ska göra ostar i veckan.

  • lövet2

    Ja, Momma har blivit slö. Bagarn har jag inte gillat ens från start.

    Jag är inte så engagerad i vem som blir Gårdskämpe, eftersom förloraren inte åker ut. Mer bekymrad är jag över Förstakämpen. Hoppas nästan det blir Anette.

  • lövet2

    Helt OK med Anette som förstakämpe. Det är nog bara Haroon som skulle sakna henne. Däremot kan jag inte ens gissa vem hon väljer som andrakämpe.

  • lövet2
    Johannus skrev 2020-01-24 00:10:22 följande:
    Egentligen spelar det ingen roll vem av tjejerna blir valda. Jag har ingen favorit bland tjejerna i år.
    Nej, inte än. Kanske det växer fram en favorit med tiden.
  • lövet2

    Det var spännande i dag! Jag är väldigt nöjd med att Eleonora klarade sig ett tag till. Jag tror hon behövs!

    Jens olycka var läskig. Undrar vad kon hade för problem egentligen? Hur som helst, så hoppas jag att inte Jens försöker spela för mycket macho så han får bestående skada på handen. Hoppas han har vett nog att vila den!

  • lövet2

    Jag gillar inte att Jens blev förstekämpe. Om någon vill vinna, så är det bara att ta styrka. Han kan knappast hålla länge med den handen.

Svar på tråden Farmen 2020