Inlägg från: Anonym (Kvinna86) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna86)

    Nygift och otrogen

    Fjäril kär skrev 2020-01-23 11:23:54 följande:

    Om en man bestämt sig för att vara trogen kommer han att förbli det oavsett om en naken kvinna åmar sig i knät på honom. Han är helt enkelt inte intresserad.

    Han ville själv ha sex med henne. Helt frivilligt utan preventivmedel.

    Om han inte ville göra henne gravid hade han verkligen sett till att skydda sig. Han är pappa redan och vet hur sånt går till. Till och med en 6-åring vet hur barn blir till.

    Han vill helt enkelt inte ta ansvar för sitt val. Och då är det jävligt bekvämt att skylla på henne.

    Om han är så naiv och korkad som han framställer sig själv så kommer fler kvinnor att kunna locka honom till otrohet... Bara betänk det en stund...


    Så är det. Så klart ville han va med henne annars skulle dom aldrig hamnat k den situationen. Det verkar också vara han som tog första initiativet men jag har hört att hon är väldigt flörtig. Han kände sig väl sedd, speciell.

    Som sagt så sa hon att hon hade preventivmedel (enligt honom, har inte frågat henne) men jag förstår inte vad ni menar han skulle gjort mer när han fick reda på att hon var med barn? Ni verkar tycka han var egoistisk men vad skulle han gjort?
  • Anonym (Kvinna86)
    molly50 skrev 2020-01-23 13:38:12 följande:

    Men även om hon sagt att hon använde skydd (kan du vara säker på att det ens är sant?) så har ju han ett eget ansvar att använda skydd. Speciellt när han är gift och ni försöker få barn. Eller hur.

    Hur spännande sex det än må vara så får man se till att skydda sig om man inte har för avsikt att göra kvinnan gravid,

    I synnerhet när man befinner sig i en sådan situation som han gjorde.


    Så är det men skyddet är egentligen inte problemet (såvida han inte dragit på sig nåt) utan hans ansvar när han är gift och har barn är att hålla sig trogen. Han borde hållt sig borta från henne... det går inte att styra sina känslor men han borde kontrollerat sina handlingar...
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Älskarinna) skrev 2020-01-23 16:02:30 följande:

    Ojoj då, hoppsan!

    Jag bryr mig inte om ifall jag får fan för det jag gör. Däremot när någon sen undrar över något som de lätt kan få svar på av mig, då tycker jag att det är lite märkligt att gnälla över att jag skrivit i tråden.

    Var får du ifrån att jag skulle känna mig kränkt? Jag vet att många tycker att det jag gör är fel, det är ingen nyhet. Och det kränker mig inte det minsta. Det borde du väl ändå begripa?

    Och självklart förväntar jag mig ingen respekt eller empati från någon när det kommer till detta. Som sagt, jag bryr mig inte.

    Jag undrar bara hur du kunde få ihop den slutsatsen...


    Jag kan tycka det är ganska oförskämt att komma hit och strö salt i såren. Jag vill inte höra att någon inte bryr sig om ifall den förstör familjer. Så klart är det den otrognes ansvar men det krävs två till sex och någon form av empati borde finnas.
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (jaha) skrev 2020-01-23 16:29:18 följande:

    Nja, visst är det stötande, men samtidigt kan det vara nyttigt för TS (som verkar vara ganska naiv) att förstå hur den andra kvinnan tänker och framför allt hur otrogna män beter sig och tänker med son älskarinna, för det är ju rätt ofta något helt annat än vad man säger till frun när man blir påkommen.


    Nja, naiv är kanske fel beskrivet. Stoppar snarare huvudet i sanden och hoppas febrilt att det ska dyka upp att han blev drogad eller nåt. Dessutom kan dom inte ens enas om hur många gånger dom legat. Vill ?få honom? tillbaka. Men som sagt den här tråden har varit nyttig.

    Jag håller med om det men då kanske det vore min mans älskarinna jag borde prata med. Att det kommer in en kvinna här som berättar hur hon skiter i respektive och barn ökat bara mitt förakt gentemot min mans älskarinna.
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (jaha) skrev 2020-01-24 16:02:17 följande:

    Valde eller väljer, det är fortfarande samma man du lever med, och den mannen är någon som valde att sätta dig, ert barn och ert förhållande åt sidan för att knulla någon annan. På dig låter det som att du tror att han bara förvandlades lite temporärt och sen trillade tillbaka till att vara samma gamla hederliga snubbe som du gifte dig med. Det var det inte och det du ägnar dig åt är ren förnekelse.


    Där kanske du ändå sa nåt. Det stämmer nog att jag har svårt att förlika mig med att han som sover här jämte gjorde det av fri vilja, för mig - för att förstå det här - blir förklaringen att han drabbades av tillfällig sinnesförvirring. Jag kan inte för mitt liv förstå att mannen jag lever med kunde vara otrogen, även om jag ärligt inte tror det hänt innan eller kommer hända igen...
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Nej) skrev 2020-01-24 16:02:47 följande:

    Du borde avsky honom för att han anser att hon har något som gör henne mer värd än dig och er familj. Du borde var tacksam mot henne. Hon visade dig vem din man egentligen är.


    Det är så mycket svårare att avsky honom än henne. För mig är hon bara en älskarinna, han är mycket mer. Han VAR otrogen, han ÄR inte.
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Älskarinna) skrev 2020-01-24 16:44:04 följande:

    Fast det är sanningen. Hur hård den än är.

    Mannen är fri att bryta precis när han vill, det är han som har ett förhållande och jag klänger mig inte kvar som en kardborre.


    Så resonerar du ja men det är inte synonymt för alla eller för kvinnan som låg med min man (hon har sagt att hon var påväg att bli kär) så fin info fyller ingen funktion så länge du inte legat med min man.
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (jaha) skrev 2020-01-24 16:58:38 följande:

    Nja, naiv är du för du verkar tro på vad allt han säger och tror han ångrar sig bara för att han säger så.

    Stoppar huvudet i sanden gör du absolut för du vet nog innerst inne att det aldrig kommer dyks upp att han blev drogad eller nåt utan att han valde det själv och njöt av de så länge det varade.

    Om du nu vet att älskarinnor fullkomligen skiter i frun så förstår du förmodligen det lönlösa i att prata med henne om din mans älskarinna. Men bara för att du nu vet hur älskarinnor resonerar så betyder inte det att du ska lägga all skuld på dem. Din man är den som i slutändan valde att bedra dig, älskarinnan deltog i det, men det var hans eget val att bedra dig, inte hennes.


    Nej jag vill tro på allt han säger, det är en skillnad. Jag måste försöka lita på honom för att gå vidare och jag litar på att han inte gör det igen. Gör jag inte det är vårt förhållande dödsdömt.

    Såklart han njöt av henne, han kom ju i henne bevisligen. Och gillade med all säkerhet uppmärksamheten.

    Jag vet hur hon här resonerar, inte hur kvinnan som låg med min man resonerar. Och såklart är inte hon den som ska bära skulden men en människa med empati och moral gör inte så. Även om det min man gjorde är värre..
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Mannen) skrev 2020-01-24 17:05:42 följande:

    Jätte svårt dilemma du står inför. De finns ju ordspråket en gång otrogen alltid otrogen. Jag tror att vissa människor kan ändra sitt beteende om de verkligen menar allvar med sitt snedsteg. Min fråga till dig. Vet du om han varit otrogen i något annat förhållande då skall du vara verkligen observant för då är de ett mönster. Men om de varit mot dig så kan de tyda på att han gjort sitt livs sned steg som alla kan göra. Men jag förstår dig de är ett jätte svårt att lita efter en otrohet förstår dig.


    Jag tror de flesta genuint ångrar sig. Och han har aldrig tidigare varit otrogen mot någon annan eller mig, det litar jag på. Så mitt dilemma är om jag kan förlåta det han gjort, inte att jag är rädd att han gör det igen...
  • Anonym (Kvinna86)

    Jag har legat och läst igenom tråden inatt (tack till alla, alltså wow!) och jag har två frågor. Tror ni, om det drabbar nån annan kvinna, att man efter 10 månader kan ha ?gått vidare?, ältat färdigt och börjat blicka framåt? Är mitt beteende konstigt?

    & vad menar ni min man skulle gjort annorlunda när han fick reda på att hon var gravid? Ni verkar tycka han agerat fel men vad borde han gjort enligt er?

    (Igår föreslog min man att vi ska börja jobba på ett till barn ?som bevis för hur mycket han älskar mig?. Jag sa nej. Det är nog tack vare den här tråden mycket, så tack!)

Svar på tråden Nygift och otrogen