• Anonym (Kvinna86)

    Nygift och otrogen

    Vet att det varit en liknande tråd innan som försvann men det var inte jag!!

    Jag lever med en man och en fyraårig dotter. I mars gifte vi oss, ett väldigt enkelt bröllop men väldigt fint för mig och det betydde mycket. I juni fick jag reda på (kollade hans mobil) att han fyra-fem gånger i april hade haft sex med en kvinna på hans gym. När jag fick reda på det hade dom avslutat sin relation och när jag konfronterade honom kom det fram att han hade sån ångest och inte vågar berätta av rädsla för att förlora mig.

    Jag har valt att stanna. Kanske stoppar jag huvudet lite i sanden. Istället har vi börjat prata om ett till barn och att flytta. Jag behöver pepp.. hur många av er har förlåtit er partner och faktiskt klarat av att gå vidare efter otrohet?

  • Svar på tråden Nygift och otrogen
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Nej) skrev 2020-01-26 17:55:07 följande:

    Hur går det ihop? Att han ville gifta sig med dig? Han planerade ju att vara otrogen samma dag som ni vigdes!! Han hade inte en endaste tanke på att leva upp till sina löften! När ni vigdes så fantiserade han om henne!! Han hade inte en sekunds tanke på att leva upp till sina löften till dig... 

    Det är helt sjukt att han har lyckats hjärntvätta dig så här totalt! Det är otroligt synd om din dotter som kommer växa upp och tro att relationer och äktenskap fungerar på det här sättet. Hon kommer låta sig bli behandla på exakt samma sätt för hon kommer tro att detta är normalt.

    vad kommer du säga till din dotter att göra den dagen som en man behandlar henne på samma sätt? Kommer du säga åt henne att blunda och fortsätta med den mannen? Eller kommer du önska att hon har lite ryggrad och lämnar svinet? Kommer du förlåta hennes man när han planerar dejter med älskarinnan på bröllopsdagen...


    Han sa ja till mig framför släkt och vänner? Höll om mig, kysste mig, sa att han älskade mig osv. Det är väl ett bevis på att han ville gifta sig med mig? Jag är inte ond, jag tvingade honom inte till något.

    Nej det hade han kanske inne. Hon fanns med i hans tankar men jag tror inte han njöt av det utan med av det. Han ville inte bli förälskad i henne. Och på bara två veckor verkar det ha hänt väldigt mycket..

    Men förutom det här var vi ju lyckliga och har förhoppningar om att bli lyckliga igen. Hade jag lyckats blivit gravid innan jag fick reda på hans otrohet tror jag färre uppmanat mig att lämna. Om jag haft en nyfödd bebis nu.

    Förhoppningsvis får inte vår dotter reda på vad hennes pappa gjort. Och jag vill ju kämpa för hennes skull också. Frågan är bara när jag kämpat färdigt?

    För ett år sedan hade svaret på din fråga varit självklar, jag hade uppmanat henne att lämna svinet. Men sen kom verkligheten ikapp.. men nej jag skulle nog aldrig förlåta den man som behandlat henne då, just därför vill jag inte att några ska veta vad han gjort. Både han och jag kommer bli dömda vilket kommer göra det ännu svårare att stanna.

    Min dotter kommer aldrig få tro att destruktiva förhållanden är okej, hon förtjänar det bästa. Men em otrohet gör ju inte förhållandet destruktivt. Jag vet inga procent men jag antar att antalet otrogna är ganska högt...
  • molly50
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-26 17:27:59 följande:
    Jo jag vet. Det är så jävla äckligt. Varför kunde han inte bara stoppar det innan dom låg och istället gått hem, berättat att han kysst henne (för var han som ?startade? det) och visat genuin ånger direkt? När jag frågor honom varför han inget sa innan säger han att han var så otroligt rädd för att förlora mig..
    Men om han nu var så rädd att förlora dig så borde han ju inte varit otrogen från första början.
    Jag tycker du ska fundera på om den ånger han visar är för att han verkligen är ledsen över det han gjorde mot dig eller om det är för att han blev påkommen.
  • molly50
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-26 17:24:00 följande:
    För graviditet jo, för könssjukdomar nej. Har tvingat honom att testa sig eftersom han låg med oss båda samma vecka. Mig torsdagen, henne lördagen, mig söndagen...
    Han skyddade sig ju uppenbarligen inte mot graviditet heller när han valde att inte dra på en kondom.
    Då får man ta konsekvenserna.
  • molly50
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-26 17:30:40 följande:
    Jag hoppas och tror att dom flesta gifter sig av kärlek..
    Ja,det kan man ju hoppas.
  • molly50
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-26 17:49:21 följande:
    Hon hade ju skydd mot graviditet. Och han har testat sig.
    Men även om hon hade skydd så ska man ju ha klart för sig att inga skydd är 100 % säkra.
    Så han borde ha skyddat sig ändå.
    Speciellt med tanke på dig och ert barn.
  • molly50
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-26 18:57:38 följande:
    Sant... men (enligt honom) frågade han henne om hon hade skydd. Skydd eller inte skydd känns ändå ganska litet i det stora hela..
    Jag tycker det är en rätt stor sak med tanke på att han gjorde henne gravid.
  • Anonym (Kvinna31)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-26 18:57:38 följande:

    Sant... men (enligt honom) frågade han henne om hon hade skydd. Skydd eller inte skydd känns ändå ganska litet i det stora hela..


    Att skydda sig är inte något litet
  • molly50
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-26 19:05:59 följande:
    Han sa ja till mig framför släkt och vänner? Höll om mig, kysste mig, sa att han älskade mig osv. Det är väl ett bevis på att han ville gifta sig med mig? Jag är inte ond, jag tvingade honom inte till något.
    Men han verkar ju inte ha menat allvar med de löftena han gav dig i kyrkan när han bröt dem lika fort.
  • Plupp73

    Han kan ju vara tacksam att någon kvinna fortfarande vill ha honom. Ter sig för oss övriga inte som ett giftasmaterial. Jäkla as!

  • Anonym (Kvinna31)

    [quote=80188278][quote-nick]Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-26 19:05:59 följande:[/quote-nick]Han sa ja till mig framför släkt och vänner? Höll om mig, kysste mig, sa att han älskade mig osv. Det är väl ett bevis på att han ville gifta sig med mig? Jag är inte ond, jag tvingade honom inte till något.

    Vilket gör att han ljög för din familj, hans familj och era vänner.

Svar på tråden Nygift och otrogen