Inlägg från: Anonym (Tess) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tess)

    Droger tog över familjen

    De som tar droger förstör för ens familj. Gud vad jag hatar droger!! Jag bara väntar på samtalet, jag känner så starkt på mig att det kommer. Samtalet man inte vill ha men samtidigt vill man!!!

    Jag vill slippa lidandet, hela familjen lider. Kan det inte bara få ta slut?

    De personer som man älskar högt och som varit ens trygghet är borta.

    Samtalet jag väntar är ?Hen är död?. Hemskt men skulle samtidigt vara befrielse efter alla år av hopplöshet och besvikelse och ständiga oron.

    Jag vill såklart inte innerst inne, men man vet vad som kan hända med grova missbrukare så man sätter upp ett skydd. Man förbereder sig på det värsta.

    Min älskade pappa, min syster och bror. Alla 3 ser jag ha förvandlats från underbara omtänksamma människor till att bli egoistiska lögnare som skulle göra allt för sina droger.

    Tillsammans är det ingen bra trio för varann.

    Gud vad jag hatar dom, men jag saknar dom. Jag saknar dom så hårt!! Var är mina underbara familj. De hade de största renaste hjärtan. Mest underbara människor jag mött. Men dom är borta. Jag lever på minnen.

    Ja droger förstör för personerna också. Men har man vett och är stark så förstår man att man ska låta bli!! Jag förstår att man ibland i livet tror att Man behöver en enkel väg för att fly verkligheten. Jag förstår att dom vill döva sin smärta. Men inte acceptabelt att ta droger!! Det finns medicinering.

  • Svar på tråden Droger tog över familjen
  • Anonym (Tess)

    Grova missbruk syftar jag på tunga droger! Heroin ex

Svar på tråden Droger tog över familjen