• Yudita

    ensam &gravid

    Hej Tjejer! 
    jag vet inte hur jag ska ens börjar , är helt knäckt just nu. 
    Är gravid med en kille jag dejtade i 5 månader , fick reda på att jag var gravid i november 2019 idag är jag gravid i vecka 13. killen vill abslout inte vara delaktig i barnets liv , han vill att jag ska göra abort och det vill inte jag. Ringde honom och försökte får honom att vara delaktig , han har sagt till mig att han inte vill han mår inte bra utav att jag är gravid att jag ska göra abort. 
    Jag tycker verkligen synd om den här barnet vet inte hur jag ska tar det nu under graviditet mår så fruktansvärt dåligt. Han förändrade helt så fort han fick reda på att jag var gravid. kille hör inte av sig längre till mig och han bor 10 min ifrån mig . enligt honom så hatar han mig för detta. 
    Jag behåller inte barnet bara för att ha honom kvar i mitt liv. jag gjorde det för att jag är emot aborter , gjorde det tidgiare en gång ska bara säga att jag mådde riktigt dåligt vill inte går genom det igen. vad ska jag göra? behöver lite råd , jag tänker på detta hela tiden.
    Killen HATAR mig bokstavligen Gråter

  • Svar på tråden ensam &gravid
  • Yudita

    han har även sagt att han inte vill att jag ska säga hans namn när barnet är fött.

    konstigt nog fick ett samtal från hans mamma som också försöker övertyga mig att göra abort. Enligt henne mår hon inte bra när hennes son mår inte bra. Hon har alltid önskat sig ett barnbarn men i nuläge är det inte läge för sonen mår piss dålig ,vill inte ha detta barnet , han vill inte ens vara delaktig. 
    finns det några här som har gått genom liknad situtation?Gråter

  • Yudita

    Richard. Vet inte om jag ska skriva jag förstår dig . Men jag gör inte det. Visste du inte att hon kunde blir gravid när ni har samlag utan skydd. Du var 18år då. Men den här killen är 31år.

    Förstår att han inte vill ha barn men tycker man ska skydda också även som killen. Jag åt p piller tyvärr så blev jag gravid ändå.

    Menar ett barn är ett välsignelse, tycker man ska tar sitt ansvar när man gör sånt saker. Och att hatar mamma till ditt barn är det värsta jag har hört eller vet. Betyder ju att du hatar även din dottern eftersom hon är ju hälften av henne.

    Jag har bestämt mig för att behålla vill han inte vara delaktig det är hans problem men synd om sonen som inte har en pappa som bor 10 min från honom.

    Att du var 18år ok i got it . Men han är inte 18år utan 31. Så han är mogen och vet nog att man kan blir gravid när man ha sex i 5månader.

    Det är inte du som gick genom det hon gick genom. Smärta hade inte du som hon hade . Hon kanske inte kunde ens äta eller sova.

    Som gravid mår man riktigt piss , det är inte direkt lyx vi går genom saker ni inte gör.

    Jag är inte hans fiender vi hade jätte bra kontakt när vi sågs och hade sex . Så varför ska det ändras nu?

    Han fick 4månader på sig att tänka genom men tyvärr han är så envis egoistisk och tänker bara på sig själv.

  • Yudita

    Men om jag får fråga dig Richard eftersom du förstår honom ? Why do u understand him, när han visste på någon sett att jag skulle blir gravid även om jag skyddade mig han skyddade sig inte utan bara jag. Och varför ska jag får skit för det?

    Okej förstår om du inte har kontakt med din första barns mamma. Lägger mig inte där. Menar varför ska man blir arg på en tjej som sedan blir gravid med ens barn?

    Man är två när man gör detta inte ensam?

    Det är jätte bra att du kommer bra överens med de andras mamma. Man ska ha bra relationer fanns man inte är tillsammans men barnen är ju inblandade. Har barn sedan tidigare också , ha bra relation till deras pappa.

    Men den här nya (jackass ) känns bara som han är envis jävel och våga knapps tar sitt ansvar för det han har gjort.

    Idag fick jag höra från hans mamma att , han har ju ingen lägenhet eller stabilt inkomst han jobbar som bartender och lite som musikproducent/Djing. Och det vet jag. Men jag har lägenhet har fast jobb. Studerade till jurist avbröt utbildning pågrund graviditeten. Men det kan han inte ens ser eller tänka (sheet) den här kvinnan har offrat sitt dröm och utbildning för vårt barn skull . menar liksom att man ska bara ser situationen som ett positivt sak. Istället att går runt och mår dåligt, och tänka på sig själv.

    Ligger man så får man veta att det finns konsekvenser till det.

    Jag har ringt och skrivit till honom han ignorerar mig , vill bara ge honom chans att lära känna mig bättre under graviditeten, menar dejtade honom bara i 5 månader.

    Det kanske finns folk här som tänker varför skyddade du inte dig . Jo det gjorde jag åt mina piller men jag förstår och förstod inte hur det gick till .

    Tack för ni verkligen svara och ge mig råd , blir bara starkare och starkare. Klart att jag är ledsen och arg på mig själv, mår dåligt men jag vet att jag tog ett bra beslut

  • Yudita

    #Lione81

    ????????Tråkigt och höra om din sambo, hoppas det går bra för er i framtiden.

    Vissa killar bryr sig inte tyvärr de tycker bara på sig själva.

    Hade jag vart en kille skulle aldrig göra så mot en kvinna.

    Killen har även sagt att han vill ha hela vårdnad på barnet efter jag ha fött bara för att slippa ha kontakt med mig.

    Jag vet inte vad jag har gjort honom har respekterat honom på all sett, öppnade mitt hjärt mitt hem för honom varje gång vi sågs . Jag tyckte om honom med hela av mig hjärtat ????.

    Vill veta vad jag har gjort för fel ? Varför hatar han mig så mycket . Vill bara att han ska vara pappa för han är en underbar människan ????

    Tack så mycket ????????

  • Yudita
    Anonym (s) skrev 2020-01-08 03:14:25 följande:

    Nu har båda ansvar när man har sex. Mannen får lov att ha kondom om han inte vill att det ska bli barn. Men även kvinnan bör kräva att mannen ska ha kondom om det inte ska bli barn. Förstår inte varför det ska vara svårt för folk att använda kondom. Speciellt när det inte är seriösa förhållanden. Sen till frågan om barnet. Vill du behålla barnet då ska du göra det. Men var beredd på att du kan få klara det själv. Men skriv killen som fader. För det har barnet rätt att få veta och han borde betala underhåll även om han inte vill veta av barnet.


    Hur ska jag skriva hans namn när han inte vill det? Han har sagt det tydligt och klart att han vill inte att jag ska säga hans namn, ????
  • Yudita
    Richard1986 skrev 2020-01-08 02:38:19 följande:
    Jag säger inte att jag tycker att han gör rätt om han skyller allt på dig. Håller helt med dig om att är man 2 som har skapat situationen så får man också vara 2 om att lösa situationen. Det enda jag försökte få fram var att jag kan förstå om han fått panik och flippat ur pga den högst oplanerade graviditeten eftersom jag också varit i situationen och reagerade så när jag var 18. Menade inte att jag försvarar honom för det gör jag absolut inte. När det gäller skyddsfrågan håller jag helt med dig. Är man så livrädd för att få barn, inte anser sig ha några ekonomiska möjligheter att försörja ett barn, och vill absolut inte under några som helst omständigheter bli Pappa - så är samlag utan kondom inget man ska syssla med.

    Vad gäller kontakten med min äldstas Mamma så beror det i allra högsta grad på oss båda 2 att det blev som det blev. Inget jag är stolt över. Men jag har åtminstone aldrig sagt ett enda ont ord om henne inför min dotter.

    31-åringen låter både chockad och lite omogen. Att han är chockad (och kanske i förnekelsestadiet) är väl en sak. Det blev naturligtvis du också när du fick veta. Men är det inte lite märkligt att leva sitt liv som att man är ett bekymmerslöst partydjur på gymnasiet när man är 31 ? Har han inga livsdrömmar och planer alls ? Det enda han verkar veta om sitt liv (baserat på det du beskriver) är att han inte vill bli Pappa ?

    Jag kan berätta att när jag var 24 år och singel var det faktiskt nära att hända igen. Jag hade ett 2-årigt KK-förhållande med en 2 år äldre jobbarkompis. Alldeles när vi hade bestämt oss för att sluta ha samlag med varandra så blev hon oplanerat gravid på vårat ?avslutningssex?. Den gången stöttade jag tjejen jag gjort med barn och gav henne en famn att gråta ut i och någon att prata av sig med. Och gjorde tidigt klart att jag skulle ställa upp oavsett vad hon beslutade sig för. Hon valde en sen abort utan någon press från min sida men det stärkte våran vänskap och idag är vi goda vänner familjevis även om vi inte haft sex sedan dess. Jag hoppas att jag kommer reagera så även i framtiden om det skulle hända igen.
    Richard .
    jag har sagt till honom , att jag tar hand om resten bara att han 'är delaktig. Han fick även bor hos mig om han ville. Men han är inte redo för detta ,det spelar ingen liksom. 

    Det är bra att du inte prata ont om henne när din dotter när där, det är bra.

    Jo, klart att jag var chockad. Förväntade mig inte ett barn till med någon jag inte älskar, det blev som det blev. 

    berättade ditt ex för dina föräldrar om din dotter? ville de vara delaktig i hennes liv? 
    hur var deras relation till varandra hur tog de det ?
    lite nyfiken bara , fundera på att fråga hans mamma om hon vill vara delaktig.
  • Yudita
    Solarn skrev 2020-01-08 15:11:42 följande:
    Vad menar du? Barnets rättigheter trumfar hans vilja så självklart ska du säga vem pappan är, det är ni skyldiga barnet.
    Anonym (Sara) skrev 2020-01-08 03:37:01 följande:

    När har han haft oskyddat samlag??

    Han kanske tänkte att eftersom TS tog p-piller så räknades det till som ett säkert preventivmedel?

    Om kvinnan går på p-piller räknas det inte som oskyddat samlag.

    Men visst, det var väl dumhet och brist på konsekvenstänk att han litade på att de var skyddade när TS sade sig ta sig ta p-piller...


    100 % säkert är inget skydd, det är väl ändå alla vuxna medvetna om. Har man sex kan det bli barn
    jamen det klart att vi 'är skyldig barnet det. 
    Jag kommer säga det oavsett vad han än säger.
Svar på tråden ensam &gravid