• Anonym (L)
    Thu 16 Jan 2020 21:41
    6136 visningar
    167 svar
    167
    6136

    Föda vaginalt

    Fast att vara trång i underlivet har absolut ingenting att göra med om du kan föda barn eller inte :). Det som kan bli ett problem är om man är trång i bäckenet och det hänger inte ihop med trångheten i underlivet ;). Tror du skulle få ut massor av att gå och prata med en Aurorabm och få lite mer kunskap och information om förlossning.

    Det är så extremt många kvinnor idag med diverse svårigheter och psykiska problem som trots det föder barn hur fint som helst. Det finns massor av verktyg och kunskap att använda sig av som gör att du maximerar din chans till en riktigt fin upplevelse. Lovar dig.

  • Anonym (L)
    Thu 16 Jan 2020 21:44
    #22
    Anonym (Smärtan) skrev 2020-01-16 21:10:17 följande:

    Jag har fött två barn och sprack inte alls och båda barnen vägde runt 4 kg. Ja det gjorde ont det ska jag inte förneka men inte så ont så jag inte stod ut. Mest en brännande känsla.

    2005 fick jag en hjärnblödning och den gjorde tusen gånger ondare än att föda barn.

    Den smärta man får av värkar och att föda är positiv på ett sätt för att du vet att snart har du ditt lilla knyte som du längtat så mycket efter.

    Men om du har någon slags smärtfobi och spänner dig när du har ont så blir det ju värre såklart. Det finns ju också smärtlindring när man föder barn men passa dig för sterila kvaddlar. Jag klarade bara en sen fick det vara. Lustgas är bra att ta. Känns som när man börjar bli salongsberusad. Men ju närmare födseln man blir ökas ju syremängden på.

    Men om du nu är så smärtkänslig som du skriver så kanske du får välja att leva utan egna barn eller adoptera.


    Inte syremängden, lustgasmängden ;)
Svar på tråden Föda vaginalt