Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Kvinna, dina förväntningar, nätdejting

  Ons 15 jan 11:04 Läst 0 gånger Totalt 4 svar
  Anonym (Leee)
  Visa endast
  Ons 15 jan 11:04

  Du är med på nån av dejtsajterna. Kanske besöker nån killes profil, han verkar intressant. Skriver du, eller gör du inget? Hoppas på att han skriver?
  När du loggar in på dejtsajten, vad är dina förväntningar? Att du ska ha fått många mejl?

 • Anonym (ooo)
  Visa endast
  Ons 15 jan 11:14 #1

  Hade inte så värst höga förväntningar när jag nätdejtade. Först vågade jag inte klicka på något, för jag insåg att allt man gjorde syntes. Hade man tex varit inne på någons profil så kunde ju denne se det. 

  Om jag såg en intressant profil skrev jag själv och annars fick jag mail. Däremot kunde det bli lite jobbigt om man fick mail från folk som man sedan artigt tackade nej till, men sen sedan fortsatt att skriva. Då kunde jag ibland känna viss stress innan jag loggade in nästa gång. Man ville inte ha fått ett nytt, besviket mail från samma person liksom. 

  Hade man däremot börjat skriva med någon och kunde se att det kanske kunde leda någonstans, då var det ju tvärtom: då hoppades man att det skulle finnas ett nytt meddelande när man loggade in. 

 • Anonym (ooo)
  Visa endast
  Ons 15 jan 11:15 #2

  Rent allmänt förresten, hade jag en förväntan att folk som också var där, var där för att de seriöst ville träffa någon, men insåg rätt snabbt att alla inte har den agendan. Jag fick lära mig att utläsa vad folk menade och försöka sålla för att hitta det som var rätt för mig. 

 • Anonym (H)
  Visa endast
  Ons 15 jan 11:53 #3

  Jag skriver aldrig till någon. Skriver inte han först är jag inte intresserad.

  Har inga positiva förväntningar. Förväntar mig att 99+% är otrogna, lögnare, psykfall och/eller helt enkelt för mig oattraktiva på ett eller annat sätt. Det är nämligen så verkligheten ser ut på de där sidorna.

 • Anonym (Kvinn­a)
  Visa endast
  Ons 15 jan 17:16 #4

  Jag hade inga direkta förväntningar.

  Gick med en måndag och på onsdagen hade jag ca 60 meddelanden, några verkade seriösa, några letade kk, några verkade skicka massmess.

  Jag kollade runt själv och skrev till en man jag tyckte verka vettig. Idag har vi varit ett par i 2 år.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll