Inlägg från: Anonym (vet ej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vet ej)

    Biverkningar av kedjetäcke

    jag tycker inte man skall se till vikten på täcket jag tror att dom som ni träffar vet vad dom gör och säger dom att 10 kg är bra att testa så hade jag också testat det. 
    väg fördelar med nackdelar. 
    som du säger hon sover bättre prova några nätter till kanske huvudverken går över annars kanske man skall byta till ett lite lättare igen. 

    att hon kissar i sängen tror jag som många andra här beror på att hon just sover bättre. åter igen väg fördelar med nackdelar är hennes sömn värt att tvätta ja låt hon sova med täcket. kanske kan du fråga om hon vill ha blöja på sig på natten för att undvika att få täcket förstört känns inte som ett täcke man kör i tvättmaskinen. 

  • Anonym (vet ej)
    student2018 skrev 2020-02-06 10:37:41 följande:

    Blöja på en 9år ig tjej glöm det.

    Blöja är för små barn.

    Tack alla andra för bra tips och råd.

    Kissa det får vi stå ut med men huvudvärken har hon blivit av med.

    Och hon verkar mycket piggare och gladare.

    Så tror det va att hon behövde vänja sig


    Det är inte så ovanligt att personer bäbisar barn eller vuxna använder blöja om man kissar i sängen. Och jag med min okunskap såg bara problemet att få ett täcke på 10kg rent efter en olycka. Men ni har säkert löst det å jag har själv tvättat sängkläder å täcken i flera år efter som barnet en dag sa nej till att använda blöja och då får man ju lyssna på deras vilja.

    Skönt att huvudvärken har släppt och att hon känns piggare hoppas det fortsätter så.
Svar på tråden Biverkningar av kedjetäcke