• New  Dawn

    Par i relation hur olika är ert sexbehov?

    Anonym (Liv) skrev 2020-02-27 18:46:09 följande:

    Jag förstår inte det. Varför är det är det så många kvinnor som inte ger sig själva orgasm under sexet? Istället sitter de och gnäller över att de aldrig får komma, mannen hittar inte osv osv. De kan väl ta sitt eget ansvar för sin egen orgasm? Det måste väl vara jättemycket skönare för dem att få komma även om de gör det själva?


    Det beror på omständigheter och övrigt sexliv.

    Har levt i ca 20 år på att ge mig själv orgasm under samlag, men det var ganska trist.

    Jag kan göra så även i dag, som omväxling, och då funkar det.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (Kan inte vara i stunden) skrev 2020-02-28 23:11:23 följande:

    Kvinna 35, min man är 40. Jag vill ha sex sällan nu, 1 gång/mån kanske och då mest för att ?man borde?, men det är mycket för att vi har småbarn och jag är trött jämt och det känns som att det är ungar överallt, ingen sexig stämning. Min man skulle nog ha sex varje dag om tillfälle bjöds, men tjatar inte.

    Ett problem som jag upplever med min sexualitet är att jag på nåt sätt ser sexet så mycket ?utifrån? - jag är tex mycket kåtare i perioder när jag själv känner mig snygg och vältränad, då kan jag liksom gå in i rollen och sexa loss och bli riktigt kåt (min man är typ alltid snygg och vältränad så det påverkar inte på det sättet). Och likaså ska det som sagt inte vara barn som kan vakna, det ska gärna vara nybygga väldoftande lakan, jag vill vara nyduschad etc etc. Allt ska liksom stämma för att jag ska kunna komma i stämning. Jag avskyr själv att det är så, skulle vilja vara mer i stunden, som min man som blir hård på bokstavligen en sekund om jag antyder att jag vill ligga.

    Jag vet inte om det är något typiskt kvinnligt?

    Jag kan också någon gång ibland känna mig sugen på att ligga med andra män men när jag rannsakat mig handlar det alltid om bekräftelse eller spänning, inte om själva sexet i sig. Men det är väl en annan sak.


    Kanske är vanligare hos kvinnor att känna så, men blir du inte sugen på att onanera?

    Jag känner behov att komma i genomsnitt var 4:e-5:e dag, även utan sexuell stimulans. Alltså, det kommer innifrån. Om jag trivs i relationen vill jag hellre dela lusten med min partner och då kan lusten dessutom öka av saker vi gör, och om sex är skönare än onani, så blir lusten att ha sex starkare än den innifrån kommande driften att få orgasm. Om jag trivs i relation kommer lusten både "utifrån" och "innifrån"

    I en dålig relation, eller vid dåligt sex, kan den grundläggande sexusten hämnas något, men lust att onanera har då ändå kvarstått ca1ggr/v. Viljan till sex minskar betydligt mer, eller försvinner helt.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (Kan inte vara i stunden) skrev 2020-02-29 19:46:05 följande:

    Jo men det gör jag och det kan jag göra även när jag känner mig ful och fet. Men det är nog för att man just är själv när man gör det. Tror att problemet är just den där utifrån-blicken som jag beskriver, som slås på när man är med någon annan. Vill inte onanera inför min man heller när jag inte känner mig snygg. Men visst skulle han säkert kunna kåta upp mig så till den milda grad att jag glömde bort mig och hur jag tycker att ser ut för dagen, men då krävs det ganska mycket större insats än vid vardagssexet. Jag själv klarar tyvärr inte av att koppla bort den kritiska blicken på mig själv, hur jag än försöker. Jag kan väl tillägga att jag rent objektivt ser helt OK ut, inte överviktig eller så, men det är lätt att vara självkritisk och nu är jag inte särskilt vältränad och det räcker liksom för att jag ska känna mig ofräsch


    Okej. Om jag förstått det rätt får du ändå lust att onanera, eller?

    Jag förstår inte riktigt hur det kan vara så olika hur sexig du känner dig. Med kläder, smink osv kan man ju ändra sig mer, men sex har man väl ändå oftast naken (jo så klart kan man ha underkläder och kläder också) eller hur är det för dig?

    Menar du att det har så mycket att göra med hur vältränad du är. Du är inte överviktig, så hur kan det påverka såå mycket, tex när det gäller att onanera för din partner.

    Skulle du kunna onanera för din partner om du var vältränad?
    Anyone can hate. It costs to love.
Svar på tråden Par i relation hur olika är ert sexbehov?