Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Civilstatus

Sambo

Aktivitetsflöde

2021-02-01 New Dawn svarade i tråden: Varför tar inte ni kvinnor hand om er sexualitet?: Väldigt insiktsfullt inlägg.

Att ta ansvar för sitt sexliv kan, för vissa, innebära att ha mindre sex än vad partnern önskar... och ibland inte ha sex alls.

Att ta ansvar för relationen är att dela med.
2021-01-31 New Dawn svarade i tråden: Du som är i ett förhållande och inte vill ha sex, får din partner ligga med andra?:
Okej, åter en som inte tycker att sex är en viktig del av relationen.

2021-01-31 New Dawn svarade i tråden: Du som är i ett förhållande och inte vill ha sex, får din partner ligga med andra?:
Så du vill alltså vara tillsammans med någon du inte har sex med? Är inte sex en viktig del av relationen för dig?

2021-01-30 New Dawn svarade i tråden: Varför tar inte ni kvinnor hand om er sexualitet?: Tillägg

Jag ville tex dansa för mitt ex men han tyckte bara att det var pinsamt och obekvämt. Så jag slutade ganska snabbt med det. Min nuvarande älskar det och blev överväldigad och jätterörd de första.
2018-04-08 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv:


2018-04-08 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv:


2018-04-08 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv: Igen av problemet inkluderar att hon ska ändra sig. Bedövningsgel har han provat, men det funkade inte. Det kan han faktiskt inte rå för.

Hon själv har väldigt negativ inställning till sex utan stånd, vilket.
2018-04-08 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv: Det där med, strutsbeteende verkar gälla TS inställning till stånd också.

TS tycker att problemet är killens erektion. Det är HAN som ska ändras. Problemet ligger hos HONOM. Hon tycker nämligen stånd.
2018-04-05 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv: Skrivit vad?

I trådstarten beskriver hon att hon har svårt att slappna av när han tillfredställer henne om han inte har stånd, och att hon slutat ta initiativ.

I inlägg 24 skrivet hon att hon inte kan tänka sig.
2018-04-05 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv: Jag skyller inte på TS, men jag ser att TS kille inte ensamt bär på problemen, så hon behöver ta tag i sina problem. Jag tycker att båda är ansvariga för sexlivet. Men TS kille är inte här.

Innehåll