Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Civilstatus

Sambo

Aktivitetsflöde

2018-04-08 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv:


2018-04-08 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv:


2018-04-08 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv: Igen av problemet inkluderar att hon ska ändra sig. Bedövningsgel har han provat, men det funkade inte. Det kan han faktiskt inte rå för.

Hon själv har väldigt negativ inställning till sex utan stånd, vilket.
2018-04-08 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv: Det där med, strutsbeteende verkar gälla TS inställning till stånd också.

TS tycker att problemet är killens erektion. Det är HAN som ska ändras. Problemet ligger hos HONOM. Hon tycker nämligen stånd.
2018-04-05 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv: Skrivit vad?

I trådstarten beskriver hon att hon har svårt att slappna av när han tillfredställer henne om han inte har stånd, och att hon slutat ta initiativ.

I inlägg 24 skrivet hon att hon inte kan tänka sig.
2018-04-05 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv: Jag skyller inte på TS, men jag ser att TS kille inte ensamt bär på problemen, så hon behöver ta tag i sina problem. Jag tycker att båda är ansvariga för sexlivet. Men TS kille är inte här.
2018-04-05 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv: Ja det är klart att det hade varit bätte om TS kille hade slagit näven i bordet och sagt att hon stressar honom. Men hon vet ju egentligen redan det. Hon vet ju att han är stressad över att hans stånd inte duger.
2018-04-05 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv:
TS själv vill inte lösa sina problem. Hon sopar dem under mattan och tycker att det endast är killen som har problem. Hon tror inte ens hon tycker att hon har några problem, utan allt hänger på killen.

2018-04-05 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv: Uppenbarligen försöker han tillfredsställa henne och tom ger henne orgasm. Spontant slickar henne. Hon tar ju inga initiativ alls. Det är mycket möjligt att han försöker jättemycket, men att han inte kan bätte.
2018-04-05 New Dawn svarade i tråden: Det mest värdelösa sexliv: Det kan mycket väl vara så att han inte hade haft samma problem med en annan kvinna, som inte var så erektionsfixerad. En kvinna som kanske vågade ta initiativ till sex och avsugningar utan att behöva veta att han fick stånd .

Innehåll